HURRICANE ZA „NOVI SVET“: SVE ŠTO RADIMO NAŠOJ PUBLICI SE SVIĐA!

Showbiznis

Ove tri sjajne devojke oduvale su sve nas sa muzičke scene kao uragan. Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević pobedile su na Evroviziji 2020.godine, a izabrane su da predstavljaju Srbiju na Pesmi Evrovizije 2021. 

Popularni trio pleni pažnju gde god da se pojavi, a za Novi svet otkrile su šta nam to novo spremaju za naredni period.

  • U poslednjih par meseci izašle su neke nove pesme, ali i akustični miks. Kako ste zadovoljne reakcijom publike?

Hurricane: ,,Prezadovoljne smo. Ne samo sad, već od prvog dana od kako smo krenule sa pesmama na srpskom. Imamo divnu publiku i imamo utisak da šta god mi snimimo, da će se našoj publici svideti.”

  • Svi znamo da nastupate punom parom u mnogim gradovima Srbije. U kom gradu je energija najbolja i koji biste posebno izdvojile?

Hurricane: ,,Najiskrenije, baš ni jedan grad ne možemo da izdvojimo. Svaka publika je na svoj način drugačija gde god da odemo ali ono što je najbitnije jeste da je energija uvek sjajna i provedemo se fenomenalno i oni a i mi.”

  • Da li u budućnosti planirate neke veće koncerte?

Hurricane: ,,Planiramo. Već smo u pripremi, ali ne možemo još sve da vam otkrijemo. Jedva čekamo, to je sve što za sad možemo da kažemo.”

  • Najavile ste duet sa pevačicom Teodorom Džehverović koji publika nestrpljivo iščekuje. Možete li nam reći nešto više o tome i šta da očekujemo?

Hurricane: ,,Tako je, duet je snimljen, snimanje spota je u pripremi. Ona generalno ima sjajnu energiju koja kad se spoji sa našom, bude baš na maksimumu. Sigurno možete da očekujete, prvenstveno dobru pesmu a zatim i sve ostalo, u našem stilu.”

  • Velika je zainteresovanost za vašu liniju parfema, a i za satove koji su dostupni u ponudi na vašem sajtu. Kako ste došle na tu ideju i šta vas je inspirisalo?

Hurricane: ,,Još od prvog dana smo želele i imale ideju da pokrenemo neku našu kolekciju proizvoda. Da li će to biti garderoba, neka hrana ili nakit…

Dobile smo ponudu u pravo vreme za našu kolekciju parfema i satova. Želele smo da bude nesto jednostavno, stil koji ce biti opušten i koji će svako moći da nosi. Za sad se pokazalo da smo u tome i uspele. Publici se sviđa i to nam je najbitnije.”

  • Na početku imale ste želju za inostranom karijerom, a nedavno ste izbacile i pesmu na engleskom jeziku. Da li to znači da ne odustajete od svetske slave?

Hurricane: ,,Bas tako, ne odustajemo. Bitno je da su pesme na engleskom tu, pa neka budu i za našu dušu, sto da ne. Mada iako se to toliko ne spominje, ali voli naša publika čak i pesme na engleskom tako da i dalje nastavaljmo sa istom tradicijom.”

  • Na sceni plenite energijom i fanovi su oduševljeni vašim koreografskim nastupima. Da li je to neka vrsta vašeg zaštitnom znaka i ono što vas izdvaja?

Hurricane: ,,Pa mi se trudimo da se uvek izdvajamo po tim stvarima. Generalno smatramo da jedan izvođač  mora sve da ima da bi bio kompletan, sto znači i pevanje, i stajling, i osmišljen nastup.”

  • Možete li za kraj da nam otkrijete nešto nenajavljeno do sad?

Hurricane: ,,Nesto sto smo vec spomenule i sto je novo od nas, to je duet sa Teodorom Džehverovic. Dugo se cekalo na to i konacno smo dosli do realizacije tog projekta. Jedva čekamo da čujete pesmu a sigurne smo da će se svima svideti.”

Autor: Milica Šolaja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *