TOP 5 NAJLEPŠIH VODITELJKI NA DOMAĆIM TELEVIZIJSKIM KANALIMA

Showbiznis

Srbija je poznata kao zemlja lepih, atraktivnih, pametnih i samostalnih žena. Shodno tome, na malim ekranima neretko možete naići na veoma elokventne mlade dame koje plene svojom lepotom. Pojedini portali sproveli su anketu čiji je cilj bio da se utvrdi ko su najlepše voditeljke na domačoj televiziji po mišljenju naroda. U nastavku teksta ćete moći da saznate koje pripadnice lepšeg pola su odnele najveći broj glasova javnosti. 

  • Marija Kilibarda – voditeljka i jedno od zaštitnih lica Prve Srpske Televizije odnela je ubedljivu pobedu ukoliko posmatramo procenat glasova publike. Svojom harizmom, energijom, duhovitošću i vaspitanošću uspela je da kroz godine rada osvoji srca velikog broja stanovništva. Svoju karijeru započela je na Trećem programu, nakon čega je radila na Radio Televiziji Srbije i mnogim drugim kanalima. Neosporno je da je najveću podršku stekla tokom vođenja šou programa „Tvoje lici zvuči poznato“. Mariju, smo imali prilike da vidimo i čujemo u različitim formatima, a u proteklih više od godinu dana putem malih ekrana možemo je posmatrati u emisijama „150 imnuta“ i „Sve u svemu“.
  • Dragana Kosjerina – talentovana, obrazovana, pozitivna, pametna, nedovoljno je epiteta koji bi opisali Draganu Kosjerinu. Nakon nekoliko osvojenih nagrada za mis, iz manekenstva prelazi u voditeljske vode gde postiže ništa manje uspehe. Više od decenije možemo je gledati u raznim formatima na Radio Televiziji Srbije, neki od njih su „Ja volim Srbiju“, „Nedeljno popodne“, „Jutarnji program“…A svetsku publiku zasenila je svojom lepotom uključivanjem u program prošlogodišnjeg finala „Evrovizije“.

photo: instagram dragana.kosjerina

„Lepota je u oku posmatrača“ – Platon

  • Jovana Joksimović – jedna je od onih žena kojima ne biste voleli da se zamerite. Voditeljstvom se bavi od 2001. godine, što je smenom generacija trenutno čini starom gradom ovog posla. Iako udata za proslavljenog muzičara, Jovana je svojim trudom, radom i snalažljivošću zasluženo na poziciji na kojoj se nalazi.

photo: instagram jjovanajoksimovic

  • Nataša Miljković – zanosna plavuša, krasi male ekrane više od dve decenije. Važi za samouverenu, elokvenu i odmerenu damu. Veliki deo svoje karijere provela je na kanalima Radio Televizije Srbije, a danas je jedno od zaštitnih lica televizije N1, prepoznatljiva je po emisiji koju vodi, pod nazivom „Novi dan“.

photo: instagram natasamiljkovic

  • Maja Nikolić – odnosno Maja Japundža, kako joj je devojačko prezime po kome je prepoznatljiva široj javnosti zaslužno važi za jednu od najlepših voditeljki na našim prostorima. Ovim poslom bavi se nešto više od dve decenije. Popularnost je stekla radom na „Jutarnjem programu“ RTS-a, za vreme svoje profesionalne karijere nekoliko puta je bila odlikovana raznim počastima. Danas vodi emisiju „Među nama“ na televiziji Nove S.

photo: instagram majanikolicmaja

majanikolicmaja

Autor: Ana Radivojević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *