ŽENSKA MUZIČKA GRUPA HURRICANE NA JUČERAŠNJOJ PROMOCIJI PREDSTAVILA JE DVE NOVE PESME, PARFEME I SATOVE

Showbiznis

Kao što nam je svima poznato Hurricane je ženska muzička grupa koja je osvojila srca cele evrope svojim glasom, stasom i pozitivnom energijom. Naime, Uraganke su grupa koja je formirana 2017. godine sa planom da snimaju za inostrano tržište, međutim, s pesmom Favorito, prvi put na našem jeziku, prodrmale su naše podneblje. Iako, možda, neko za njih nije čuo do maja ove godine, u maju su svi sigurno znali ko su prelepe devojke. Ivana, Ksenija i Sanja predstavljale su našu zemlju sa pesmom Loko Loko na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu.

Na jučerašnjoj promociji devojke su predstavile dve nove pesme Set the world on fire i Ajde bre. Osim pesama predstavile su još dva projekta na kojima su jako dugo radile, ali to iznenađenje ostavićemo za kraj, kao i one. 

Prvo smo poslušali pesmu Set the world on fire, jer svaka dobra žurka počinje stranom muzikom. Moramo priznati da su sve oduševile stranom pesmom, iako je grupa prvobitno stvorena da devojke pevaju na stranom, dugo ih nismo videli u tom izdanju. Pesmu je radio inostrani tim na čelu sa Adisom Eminićem, koji je pisao i tekst pesme. Zatim, za produkciju zadužena je ekipa iz Mist Media u koju kako su rekle, vrlo imaju poverenja i sa kojima su i ranije vrlo uspešno sarađivale. Za frizure i šminku devojaka na spotu zaslužan je Aleksandar Dramićanin, a za stajling Elena Nikolaevna. Za koreografiju za vrcave devojke pobrinuo se Beogradski igrački centar. Zatim smo pogledali spot i poslušali drugu pesmu, na maternjem jeziku, koja se zove Ajde bre. Tekst i muziku za ovu pesmu radili su Aleks i Niki Kaneras. Ostatak ekipe isti je kao i za prvu pesmu. 

Devojke su obećale razna iznenađenja do kraja 2021. i to su i realizovale. Na jučerašnjoj promociji spotova za  dve pesme, koje će bez sunji biti hitovi, predstavile su nam satove i parfeme. Satovi su se realizovali uz pomoć brenda Unique i Hurricane. Devojke su otkrile, da su mnogo razmišljale šta bi mogle da lansiraju na tržište, jer im ni inspiracije ni energije, kao ni njihovom celom timu, ne manjka. Svi smo se sa njima složili da nema ništa bolje od satova i parfema, ali Sanja je duhovito ispričala da je pročitala sledeće – Jedino što je bolje od satova i parfema je rakija! Možda bi se Kseniji više dopalo da je neka klopa u pitanju. Ko zna možda za doček 2023. budemo pili Uragan rakiju. Devojke su lansirale četiri parfema, dakle, tri parfema nose ime po jednoj devojci iz grupe, a jedan, zajednički, nosi ime grupe. Svi parfemi imaju svoju specifičnu notu, trudile su se da to budu voćne note. Tako parfem Ksenija ima belu radu, Ivana ima limun, parfem Sanja breskva, a zajednički parfem je ruža.

 

Autor: Anđela Petrić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *