PRELEPE DEVOJKE IZ MUZIČKE GRUPE HURRICANE PREMIJERNO PREDSTAVILE DVE NOVE PESME „KORACI“ I „LEGALNO“

Showbiznis

Kao što svi znamo, Hurricane je ženska muzička grupa formirana 2017. godine, koja je osvojila srca ljudi, kako naših, tako i ljudi širom sveta. Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, predstavljale su Srbiju na Evrovizijskom takmičenju 2021. u Roterdamu sa pesmom „Loco Loco“. Hurricane je osmišljena prvobitno za strano tržište, otud je i ime grupe Hurricane, a ne Uragan. Prvi put se predstavljaju na srpskom jeziku sa pesmom „Favorito“ koja je za vrlo kratko vreme postala hit i svi su je pevušili.

Na jučerašnjoj promociji naše predivne Uraganke predstavile su dve pesme „Koraci“ i „Legalan“. Pogodite ko je pitao da li će na promociji biti hrane i pića. Pogodili ste – Ksenija, uz alibi da želi da ostave utisak dobrih domaćica.

Kada je reč o pesmi „Koraci“, devojke iz muzičke grupe Hurricane obratile su se svim novinarima i rekle kako su jedva čekale neku laganiju pesmu, tačnije, baladu i zahvalile su se Adisu Eminiću na tekstu, Emilu Francu na muzici i Nemanji Mihajloviću na aranžmanu pesme. Osim što publika nije navikla da vrcave devojke izvode balade, iznenadiće ih i njihov drugačiji izgleda u spotu. Ksenija je dodala simpatičan, a ujedno i duhovit komentar, jer od nje smo navikli na eksperimentisanje sa bojama kose – Nisam prsla obećavam, samo volim da eksperimentišem, a za njihove divne frizure zaslužan je Aleksandar Dramićanin, Ivana je na to dodala da je on zaslužan i kriv za sve njihove frizure. Za stajling se, kako u spotovima, tako i za premijerno puštanje istih, pobrinula stilistkinja Elena Nikolaevna. Na spotu je radila produkcija Nemanje Mihajlović.

 

Pesma „Legalan“ je, takođe, drugačija. Devojke je podsetila na njihovu pesmu „Favorito“, a kako je ona postala veliki hit, što su više slušale pesmu „Legalan“ to su postajale sve sigurnije da će i ona postići ogroman uspeh kod publike. Muziku i aranžman radio je Nemanja Antonijević, koji ih, kako su rekle u dušu zna. Tekst za pesmu je napisala članica grupe Hurricane – Sanja. Ona nam je otkrila da nije imala neku posebnu inspiraciju za tekste već da je on nekako spontano došao uz melodiju. Otkrila je i šta to može biti legalno – neki ljubavni četvorougao, ali odmah je dodala – Nije iz iskustva, verujte mi! I mi smo joj poverovali.

Devojke iz muzičke grupe Huriccane bile su veoma zadovoljne i srećne, a to smo najbolje mogli videti po tome što osmeh nisu skidale s lica. 

 

Autor: Anđela Petrić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *