Gde su i šta rade glumci poznate komedije „Dva i po muškarca?“

Društvo Showbiznis

Jedna od najpoznatijih američkih serija i dalje se često gleda i reprizira na malim ekranima. Iako je snimljeno punih 12 sezona, za mnoge ljubitelje i fanove ove serije nikad dosta. Mnoge generacije rado provode svoje slobodno vreme i uživaju u smešnim kadrovima serije. Koliko se ova serija proslavila, toliko su i njeni glavni likovi Čarli, Džon i Angus.
Ova serija govori o braći Čarliju i Alanu, koji ima sina Džejka. Čarli je lik koji je bogat, živi na obali mora i malo je reći da je energičan. Njegova glavna strast nisu samo žene nego i alkohol. Pravi je avanturistički tip. Sa druge strane, njegov brat je sušta suprotnost. On je mirnijeg duha i za Čarlija, veoma dosadan. Alan nije bogat poput njegovog brata, a sreća sa ženama ga baš i ne prati. Iza sebe ima jedan razvod i svoj dom pronalazi kod brata.
Čarlija glumi Čarli Šin. Ovaj glumac se ne razlikuje mnogo od svog lika. I u stvarnom životu okupiran je brojnim ženama, a pored alkohola veliki porok mu je i droga. Ekipa sa seta je istakla da je na početku snimanja serije bio trezan i prizeman čovek. Međutim, nakon razvoda život mu se otima kontroli. Takav brz i dinamičan način života uticao je na njegovu karijeru. Zbog poroka i loših odluka više nije bio deo ove filmske ekipe, ali svakako da mu je ova uloga donela i najveću slavu i najveću zaradu na filmskoj sceni.
Džon Krajer u seriji glumi mlađeg brata. Poput njegovog kolege, i on je stekao vrhunac karijere zahvaljujući ovoj seriji i dobio čak dve nagrade. Za razliku od Čarlija, Džon vodi sasvim prizeman i normalan život. U prvom braku bio je pet godina, a u drugi brak je zakoračio 2007. godine. Ponosni je otac sina Čarlija i ćerke Dejzi. Zanimljivo je da je još u toku snimanja počeo da gubi kosu, pa su korišćena posebna sredstva kako bi se to prikrilo od očiju publike.
Najveća transformacija je glumac Angus, koji je glumio malog Džejka. U seriji je bio samo dečak, ali još i tada se razlikovao od svojih vršnjaka. Bio je najplaćeniji dečak u celoj Americi, što je izuzetno veliki korak za njega. Međutim, Angus je promenio potpuno svoj način života, izgled i verovanja. Postao je pobožan i potpuno se okrenuo ka veri. Na drugačiji način je počeo da posmatra svet, ali i popularnu komediju koja ga je proslavila. Nije imao reči hvale ni za nju ni za reditelja. Naprotiv, vređao je i odvraćao publiku od ove serije.
Iako se neko malo, a neko mnogo promenio, serija i čuvene scene i šale nikada neće ostariti, a verujemo da se nikada neće ni zaboraviti.

Autor: Kristina Ivanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *