Bubi Koreliju i Jali Bratu zabranjen ulazak u Srbiju! Reperima otkazan nastup na Ušću

Showbiznis

– Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano – navode u Skymusicu

Reperima Jali Bratu i Bubi Koreliju zbog incidenta na nastupu zabranjen je ulazak u Srbiju, zbog čega je otkazan njihov nastup na Music Week festialu, na kom će nasupiti pop zvezda Jelena Karleuša i Senidah.

Prvi dan festivala, četvrtak 26. avgust, koji je bio rezervisan za nastupe trap izvođača je otkazan, zbog toga što su organizatori festivala, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Jalom, obavešteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju.

– Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde Senidu i Jelenu Karleušu – navode u Skymusicu.

O Karleušinom nastupu na manifestaciji MAC pre dve i po godine, pisalo se danima. Regionalna kraljica trapa, Senida, na prošlogodišnjem MAC-u dobila je čak dva priznanja – Zlatni MAC i priznanje za trap numeru godine.

Organizaciju i produkciju je i tada, kao i sada, potpisivao Skymusic, a scenski i video efekti, koreografije, autentičnost nastupa, ostavili su publiku u Areni i TV gledoce iz šest zemalja regiona bez daha. Skymusic i za Belgrade Music Week najavljuje svetsku produkciju i originalne nastupe koji će se pamtiti i prepričavati.

Od 27. do 29. avgusta na Ušću će, u okviru Belgrade Music Weeka nastupiti i Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo, Lexington, Hurricane, Teodora Džehverović, Edita, Kaya, Daniel Kajmakoski kao i Gazda Paja, Voyage, Nucci, Angellina i mnogi drugi izvođači mlađe generacije.

Svima koji su kupili ulaznice za četvrtak, te ulaznice će važiti za sva tri preostala dana festivala, ili mogu izvršiti povraćaj novca na prodajnim mestima ili putem eFinity aplikacije.

Kapacitet ovogodišnjeg Belgrade Music Week festivala biće ograničen zbog Covid mera, pa organizatori iz Skymusica pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice nabave na vreme, putem besplatne eFinity mobilne aplikacije, na fizičkim prodajnim mestima ili putem online prodaje na sajtu musicweek.rs.

Više informacija o festivalu, izvođačima i ulaznicama na sajtu musicweek.rs.

Izvor: Telegraf

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *