Ko peva na Beer Festu?

Showbiznis

Ove godine COVID 19 neće moći da spreči održavanje jednog od najpopularnijih festivala jugoistočne Evrope. U punom sjaju i sa dobrom zabavom Beogradski Beer Fest se ove godine sigurno održava i trajaće od 18. do 22. avgusta.

Pored raznovrsnog izbora najkvalitetnijeg piva, Beer fest posetiocima sprema i veliki broj izvođača, koji su obeležili istoriju muzike. Na samo dve bine će se ugostiti preko 60 bendova, a prvi dan ovog festivala otvoriće Bijelo dugme, Galija, Tap 011 i Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi. Na drugoj večeri festivala pojaviće se Kerber, Marčelo, Repetitor, Moreuz, Orthodox Celts i Atheist Rep. Postavka treće večeri je za nijansu drugačija i među njima će biti Goblini, Dejan Petrović i Big bend, Ritam nereda, E-play, Obojeni program i S.A.R.S. Četvrte večeri festivala, tačno u ponoć, nebo će biti obojeno muzičkim vatrometom koji su do sada imali prilike da vide samo stanovnici Francuske. U toku spektakularne večeri, čuće se i Električni orgazam, Sunshine, Nikola Vranjković, Divlje Jagode, Del Arno Bend, Yu Grupa i Neverne Bebe.

Zatvaranje festivala 22. avgusta je rezervisano za nastupe još nekih EX-Yu izvođača kao što su grupe Van Gogh, Kiki Lesendrić i Pilot, Kanda Kodža i Nebojša, Đura i Mornari, Atomsko sklonište, Čutura i Artan Lili.

 

Događaj počinje svake večeri od 19:30h. Kao i prošlih godina ulaz je besplatan, ali će biti praćena procedura prilagođena propisanim merama u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

 

Autor: Nevena Kalezić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *