Otkazan koncert Jale i Bube u Banjaluci

Showbiznis

Koncert muzičara Jale Brata I Bube Korelija koji je bio najavljen za 13. avgust u Banjaluci, neće biti održan.

Prvu informaciju o odlaganju koncerta saopštio je odbornik stranke Ujedinjena Srpska u Skupštini grada Banjaluka, Neven Stanić.

“Takva vrsta muzike i performansa promoviše nasilničko ponašanje, prostituciju, upotrebu nedozvoljenih supstanci, oružja i svega onoga što naše društvo ne treba da prihvati. Zbog složene političke situacije moglo bi doći i do incidenata, jer u tim njihovim tekstovima postoji i raspirivanje nacionalne mržnjež” istakao je Stanić.

Pored primedbi građana da se taj concert ne održi, Ujedinjena Srpska je takođe slala molbe nadležnim institucijama povodom otkazivanja koncerta.

Koncert u Banjaluci nije jedini otkazan, zbog nedavnog incidenta u Nišu, kada su članovi tima ova dva sarajevska repera nasrnuli na mladića iz publike, preplavio je internet I izazvao otkazivanje koncerata širom Srbije i BiH.

“Dragi moji, želim da se kratko osvrnem na događaj u Nišu. Ni moj kolega ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio organizator. Bili smo u bekstejdžu i čekali svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i apsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja” – napisao je Buba Koreli na svom Instagram profilu.

Autor:Anđela Golijanin

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *