Vaterpolisti Srbije izgubili su od Španije u uzbidljivoj utakmii 13:12

Ostali sportovi Sport

Osvajači zlatnog odličja sa prošlih Olimpijskih igara nisu uspeli da pobede vaterpolisti Španije. U uzbudljivoj i neizvesnoj utakmici sa puno preokreta, bolje su se snašli vaterpolisti Španije. Ovo je bio peti uzastponi poraz od Španaca. Danas je Crna Gora u ovoj grupi pobedila Australiju 15:10. U sledćem kolu Srbija igra sa reprezenatacijom Kazahstana.

Vaterpolisti Španije su bolje otvorili meč imali su u početku više igrača, a u nekim trenucima i dva, i uspešno su to koristili, ali naši momci su se ubrzo konsolidovali i uspevali da drži rezultatksi priključak.

U nastavku je bilo neizvesno igralo se gol za gol,  Španci su u jednom trenutku poveli sa 2+, ali golom Lazića je opet bilo nerešeno 10:10.

Španci su se golom Munariza poveli opet sa dva gola prednosti 12:10. Srbija je dobrom odbronom, imala šansu da izjednači i da uzme bod međutim greškom Prlainovića nije uspela.

U timu Srbije po dva gola postigli su Lazić, Jakšić, Pijetlović i Filipović, dok je kod Španije najefikasniji bilo Alberto Munjariz sa četiri gola.

Autor: Novi Svet

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *