Povratak Munja, genijalnog huromističkog filma čiji se likovi godinama citiraju

Showbiznis

Film Munje dobija svoj nastavak  posle 20 godina od snimanje prvog dela. To je obradovalo ne samo generacije koje su odrasle uz ovo kultno delo, već i one koje su  te godine rođeni. I ti mladi ljudi kažu da su ovaj film gledali iznova i iznova i da bi voleli da se opet snimi tako nešto. Ono što se za sada zna da je Filmski centar Srbije odobrio pare  za projekat Munje opet.

Režiraće Radivoje Raša Andrić, a scenario će potpisati Srđan Anđelić. Baš kao u prvom delu. Glumiće originalna glumačka postavka: Sergej Trifunović, Maja Mandzuka, Zoran Cvijanović, Nikola Đuričko,Boris Milivojević. Nebojša Glogovac je preminuo 2018.godine. Ali kako kažu tvorci ovog filma on će biti prisutan svojim duhom.

 

Snimanje bi trebalo da bude sledeće godine, tako da premijeru  ćemo morati da pričekamo premijeru ove maestralne komedije koja obiluje humorom kakav do sada nije viđen. .  Sve zavisi i od  obaveza glumaca Zna se da je za ovaj film izdvojeno 14 miliona dinara.

Najranije bi snimanje Munje opet moglo da bude sledećeg proleća ili još izvesnije jeseni.

„A od snimanja do distribucije i premijere mora da protekne bar šest meseci, ako ne i duže“, izjavio je Andrić

 

 

Veruje se da će drugi deo biti veoma primljen kod publike,  već se po reakcijama na društvenim mrežama može videti da se željno iščekuje.

 

Autor:Aleksandra Lazić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *