Prijavljivanje vakcinisanih za dodatnih 3000 dinara

Društvo

Svi državljani Srbije koji su stariji od 16 godina i koji su primili vakcinu do 31.maja, makar jednu dozu zaključno sa tim danom se mogu prijaviti za dodatnih 3000 dinara. Na današnjoj sednici Kriznog štaba kako bi se broj vakcinisanih lljudi povećao su odlučili  da ko se prijavi danas do  ponoći kada počinje prijava i primi vakcinu u narednih  7 dana imaće pravo na 3000 dinara. Sve vakcine se uvažavaju.

 

 

Prijava traje od 1. do 15. Juna. Počinje u ponoć na sajtu Uprave trezora https://pmi.trezor.gov.rs/. Takođe prijava će biti moguća i telefonom od 4. juna. Broj telefona će biti objavnljen 1.juna.  Svi moraju da se prijave osim penzionera, njima će leći direktno na račun pare. Čak i oni koji primaju socijalnu pomoć moraju se prijaviti.

 

 

Prijavljuje se kao za onih 30 plus 30 evra. Podaci koje će trebati da ostave je JMBG, broj lične karte i banke u kojoj imate račun ili želite da vam se otvori namenski račun. U  današnjem saopštenju ministarstva finansija su naveli da će isplata početi nakon završetka prijave. Pare će biti isplaćene do 20.juna.

 

Autor:Aleksandra  Lazić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *