Obradović: Aleksić laže da sam vlasnica dela imanja na kojem je nađena marihuana

Politika

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, odgovarajući na izjavu potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je ona potvrdila na ročištu u sredu da je vlasnica dela imanja nekadašnje zadruge Graničar u Gakovu, na kojoj je nađena laboratorija marihuane, kaže da je „Aleksić, u jasnoj nameri da povredi nezavisnost suda i dezavuiše postupak, juče nastavio da laže“.

„Uvidom u raspravne zapisnike sa jučerašnjeg ročišta po tužbi koju sam protiv Aleksića podnela zbog kleveta i laži, lako se može utvrditi činjenično stanje suprotno njegovim navodima“, navodi se u saopštenju Obradović, koja je i potpredsednica SNS.

Ona dodaje da parcela njene porodice u Rastini „nema veze sa parcelama na kojima je uzgajana marihuana u Gakovu“.

„Ceo proces u vezi sa tom ozloglašenom farmom marihuane u ‘Graničaru’ iz Gakova je odavno okončan, a krivci uhapšeni i osuđeni. Sudski proces, a naglašavam da se ja ni jednom nisam oglasila tokom dve godine njegovog trajanja, Aleksić nastavlja da koristi kao paravan za politički obračun sa mnom i Srpskom naprednom strankom“, navela je Obradović u saopštenju.

Izvor: N1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *