Objavljen novi snimak sa Košara: Čeku sa teroristima uz osmeh pokazuje gde napadaju Srbe

Politika

Među mnogobrojnim snimcima koji svedoče o zločinima tzv. OVK na Jutjub kanalu FM Images Albania nalazi se i snimak Agima Čekua na Košarama.

Na snimku se vide pripadnici OVK kako posmatraju bombardovane srpske položaje, preneli su mediji, dodajući da se među članovima tzv. OVK nalazi se i Agim Čeku koji uz smeh za kameru potvrđuje da se na položajima sa kojih se uzdiže dim nalaze Srbi.

 

Podsetimo, predsednik Komisije za nestala lica Veljko Odalović izjavio da je u utorak da je Komisija došla do snimka koji je predat Prištini, a tiče se ubijanja vojnika na Košarama.

Prema njegovim rečima, na tom snimku se vide pripadnici tzv. OVK koji stoje na telima mrtvih vojnika na Košarama i kopaju raku u koju ih sahranjuju.

Odalović je rekao da će Košare biti možda jedna od prvih lokacija na prostoru KiM za koju se sumnja da se na njoj nalaze grobnice nestalih, a koja će biti pretražena, prenosi B92.

„Na poslednjem sastanku radne grupe koji je održan u aprilu u Beogradu najavljeno je da ćemo vrlo brzo dobiti nalog, da ćemo zajedno poći i pretražiti tu lokaciju, a u petak mi je to ponovljeno u Prištini“, rekao je Odalović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *