„Prijatelji“ ponovo na okupu, kao da 17 godina nije prošlo

Showbiznis

Nakon 17 godina čekanja i svakavih tračeva dobijamo nastavak  „Prijatelja“ (Friends Reunion). Glasine o ponovnom okupljanju su počele još 2019.godine. Snimanje i emitovanje je trebalo da bude 2020. Zbog Kovida 19 je odlaženo godinu dana. Serija je snimana u originalnom studiju uživo pred publikom. Novih šest epizoda biće prikazano od 27.maja.

HBO Maks je prvo objavio kratak spot u kom vidimo samo leđa glumaca. U pozadani se može čuti instrumental muzike  „I will be here for you” ( Biću tu za tebe). U tom spotu je originalna postava:Dzenifer Eniston, Liza Kidrou, Kortni Kokos, Dejvid Švimer, Met Leblank I Metju Peri.

Zatim je objavljen dvominutni trejler koji nam pokazuje šta možemo očekivati od serije. Već se zna da će biti popriličan broj specijalnih gostiju poput Dejvida Bekama, Dzastina Bibera, Sidni Kraford, Lejdi Gage, Elita Gulda, Riz Viterspun, Minde Kejling, Tomasa Lenona, Kristine Pikls, Megi Viler. Kritičari su zamerili što  nema  tamnoputog glumca među specijalnim gostima. Pre nego što su počeli snimanje prisećali  su se dogodovština iz starih epizoda.

Skoro je dve decenije prošlo i možemo videti da su neki glumci osedeli i da imaju bore. Fanovi su posebno zabrinuti za Meju Perija. Njegov izgled se najviše promenio od ostalih glumaca u postavi, kao posledica alkoholizma i zavisnosti od narkotika. Možemo videti da Fibi ne odustaje od pevanja, njihov čuvenih kviz. Saznajemo da su Relčel i Ros bili na pauzi, Čendler konačno može da pokaže emocije i zaplače. Fanovi su zamerili zato što u trejleru nema nikako Fibinog muža, koji je imao veliki udeo u poslednje dve sezone.

Trejler je usijao društvene mreže. Fanovi misle da je pokazao doslednost dobro staroj seriji i oni se nadaju i da će tako biti cela sezona. Tu su i novine koje po misljenju publike su dobro upotrebljene poput raznih specijalnih gostiju. Nakon dobrog prihvatanja trejlera koji je pokazao da se čekanje ipak isplatilo, nadamo se da će i serija to isto dokazati.

 

Autor:Aleksandra Lazić

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *