EVO KO SU PRVI FINALISTI EVROVIZIJE!

Uncategorized

U finale ovogodišnjeg takmičenja za najbolju pesmu Evrope plasiralo se 10 najboljih, od ukupno 16 predstavnika!

Sjajno je što se takmičenje za pesmu Evrovizije vratilo u naše živote, te opet imamo mogućnost da pratimo ovaj fenomenalan događaj! Prvo polufinalno veče održano u Roterdamu prošlo je uz fenomenalnu atmosferu i mnogobrojnu publiku.

Finale, koje se održava u subotu, biće obogaćeno nastupima sledećih država: Norveška, Izrael, Rusija, Malta, Kipar, Litvanija, Azerbejdžan, Švedska, Belgija, Ukrajina, koje su, prema odluci žirija i publike bile bolje od ostalih.

Nažalost, takmičenje nisu nastavili predstavnici Slovenije, Australije, Severne Makedonije, Irske, Rumunije, i na iznenađenje mnogih Hrvatske. Naime, pevačica Albina sa pesmom Tick-Tock osvojila je brojne simpatije i pokupila poprilično dobre komentare na društvenim mrežama, te je bio pravi šok kada se saznalo da ista neće učestvovati u finalu.

Podsetimo, predstavnice Srbije-grupa Hurricane izvešće svoju numeru u drugom polufinalu u četvrtak pod rednim brojem 9, a od njih mnogi očekuju veliki uspeh! Nadamo se da će naše devojke opravdati ta mišljenja te da će Srbija biti ponosna na njih. Držite vaše palčeve!

Srećno!

Autor: Nela Baroševčić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *