KAO DA NE STARE: GLUMCI KOJI IZGLEDAJU NAJBOLJE ZA SVOJE GODINE

Showbiznis

Tražite izvor mladosti? Pratite ove mladiće okolo. U nastavku sledi lista poznatih glumaca koji izgleda nikad ne stare.

Oni duvaju istu količinu rođendanskih svećica kao i vi – i žive na istoj planeti takođe – ali siguro ne osećaju prezir kada je reč o ćelavosti, ili bilo koje druge bolne simptome sa kojima se većina muškaraca susreće s godinama. Bilo da je reč o rigoroznom režimu nege kože, besprekornim genima ili mapi do izvora mladosti, ovi momci imaju ključ i odgovor na pitanje kako zauvek izgledati mlado. Da li će nam otkriti tajnu? Verovatno ne, ali hajde da se svi čudimo njihovoj sposobnosti da se bore protiv negativnih znakova starenja.

 

  1. Rob Lav

Photo: Men’sHealth

Zar nije bilo smešno kako su se svi u seriji Parkovi i rekreacija šalili na račun činjenice da lik Roba Lovea nije ostario i verovatno će živeti zauvek? Nismo li se svi dobro nasmejali? Pa, šale postaju stvarne kada pogledate fotografije Roba tokom godina i shvatite da je čovek zaista imun na efekte starosti.

  1. Tom Kruz(58)

Photo: hollywoodlife

U redu, on je stvarno legitimno zastrašujući. Tom Kruz počeo je da razvija svoj kultni izgled negde oko Top Guna, Rođen u četvrtoj julskoj , koktel – faze svoje karijere. U vreme dok je Kruz bio u Nekoliko dobrih ljudi, Nemogućoj misiji i Džeri Maguire fazi karijere (koliko je sjajnih filmova ovaj momak zapravo snimio?) posedovao je izgled koji je publika širom sveta mogla da prepozna. Smešno je što takav izgled ima i danas. Čak i kada je „ostario“ u filmovima poput „Kolaterala“, Tom Kruz je i dalje nepogrešivo ličio na Toma Cruza.. Potpuno  bizarno.

  1. Paul Rud(52)

Photo: GMA.com

Paul Rud ima preko pola veka. Naravno, bilo bi potpuno neodgovorno reći da je Paul vampir, ali vampiri su stvarni i trebali biste se naoružati belim lukom I kolcima što pre, za svaki slučaj, jer ko će biti vampir ako ne Rud?! Kad se kaže da Paul Rud nije ostario, misli se na to da izgleda da čovek nije ostario ni najmanju trunku. Čak i ako je teorija „Paul Rud je vampir“ pomalo čudna, u najmanju ruku, moramo verovati da negde napolju postoji vojska progresivno mlađeg Paula!

  1.  Bred Pit (57)

 

Photo:pinterest

Uporediti bilo koga sa Bredom Pittom u bilo kojoj sferi – talenat, bogatstvo, stil, izgled – neizbežno bi bilo surovo. Pit je, na kraju krajeva, jedan od najzgodnijih muškaraca na planeti, takođe je jedan od najisplativijih holivudskih glumaca, vredi 300 miliona dolara i osvojio je dva Oskara. Ali, Bred Pit ima 57 godina. Pet. Sedam. To je činjenica koja znači da je rođen iste godine – 1963. – kada je SSSR poslao prvu ženu u svemir. Iste godine kada su Bitlsi objavili „I want to hold our hands“. Zvuči nestvarno, zar ne? Bred se definitivno nije samo umio na izvoru mladosti, već se ceo okupao!

5.Džordž Kluni  (60)

        

Izvor:pinterest

Da li su geni u pitanju ili  možda neki tajni napitak, Džordž svakako nešto radi kako treba. U ovom slučaju, kada se kaže “nešto”, misli se na sve, jer se čovek zaustavio u prošlom veku i ne mrda se niti jedan korak!

Autor: Nela Baroševčić

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *