SPACE JAM 2: OBJAVLJEN TREJLER ZA NASTAVAK FILMA KOJI SMO SVI JEDVA ČEKALI

Kultura Showbiznis

Izašao je trejler za dugoočekivani nastavak filma Space Jam. Već neko vreme su kružile glasine o datumu kada će trejler, ali i film biti objavljeni, ali je sada konačno doneta odluka! Film bi trebalo da bude prikazan 16. jula 2021. Sada konačno možete da sklopite priču do kraja!

 

Prvi film Spejs Džem je izašao 1996. godine u glavna uloga je pripala legendi košarke Majklu Džordanu. Pored Majkla Džordana, u ovom igrano-crtanom ostvarenju zaigrali su i Vejn Najtan, Bil Mari i svi likovi iz crtane serije Šašava družina (Looney Tunes).

 

Sada, u nastavku filma, glavnu ulogu će igrati Lebron Dzejms, NBA zvezda i čini se da se vrlo leposnašao u glumačkim vodama. U ovom nastavku, Lola Zečica je  jedan od takođe glavnih likova. Mlada, ali već vrlo popularna glumica Zendaja je ta koja pozajmljuje glas Zečici Loli.  Guman Don Čidl je taj koji će tumačiti ulogu najvećeg negativca.

 

Budžet za ovaj film iznosi 162 miliona dolara. Pored Lebrona Ddžejma, na filmu će se pojaviti i veliki igrači poput Kleja Tompsona, Entonija Dejvisa, Demijana Lilarda i Karija Irvinga. Kao i u originalnoj verziji će se i ove pojaviti gotovo svi dobro poznati i jako voljeni animirani likovi, kao što su Duško Dugouško,Patak Dača, Tasmanijski Đavo i mnogi drugi.

 

 

Glavni zaplet filma je to što Lebron Džejm mora da spasi svog sina. Može da ga spasi tako što će odigrati košarkašku utakmicu uz pomoć naših omiljenih animiranih heroja.

 

Interesantno je to što su već u trejleru autori odlučili da naprave mali omaž na jedan čuveni košarkaški momenat. Kroz animaciju je napravljeno podsećanje na kultno zakucavanje Lebrona u Majamiju, na asistenciju Vejda. U ovom filmu, Lola Zečica je ta koja se našla u ulozi samog Vejda.

 

Space Jam 2 je nešto na šta se čekalo decenijama! U prilogu možete pogledati trejler, a nama je ostalo da strpljivo sačekamo sredinu jula, kako bi konačno mogli da pogledamo film u celini. Jedno je sigurno, trejler nam je svakako zagolicao maštu.

 

Autor: Emilija Janjić

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *