Devojke Leonadra Di Kapria

Showbiznis

Posle snimanja filmova „Romeo i Julija“ i „Titanik“ Leonadrdo Dikaprio je ukrao je srca milionima devojaka i postao jedan od najpoželjnijih muškaraca sveta, a ta titula prati ga i danas. Ovaj večiti neženja izlazio je sa najvećim imena manekenskog sveta kao i najlepšim glumicama. Kada bismo organizovali modnu reviju svih devojaka sa kojima je Leo izlazio ne bi se znalo koja je lepša. Prema njegovoj listi bivših devojaka možemo zaključiti da je posebno slab na plavuše kao i na modele Viktorija Sikreta a interesantna je činjenica da ni sa jednom lepoticm nije stupio u brak. Trenutno je u vezi sa 23 godine mlađom Camilom Moreno sa kojom je prema glasinama u vezi od 2017. godine.

Bridžet Hall je prva devojka sa kojom je Leo izašao u javnost još 1994. godine. Bridžit je bila poznata manekenta tokom njihove veze a kasnije je postala i Viktoria Sikret model. Međutim, ova veza trajala je vrlo kratko.

Naomi Kembal jedna je od najpoznatijih manekenki sveta,  Leo je 1995. još kao dvadesetogodišnjak postavio je visoke standarde i stupio u vezu sa ovim svetskim modelom. I ako su bili kratko u zajedno ostali su doživotni prijatelji. I danas se viđaju na dobrovoljnim akcijama što je dokaz da ne morate sa svakom bivšom ostati u lošim odnosima.

Kristin Zang još jedan model na Leovoj listi, 1996. godine su zajedno išli na premijeru filma „Romeo i Julija“, smatra se da su kratko bili u vezi.

 

Demi Mur nosila je titulu jedne od najlpših žena 90ih a prema glasinama pre razvoda od Brusa Vilisa ova glumica je uživala u društu Leonarda 1997. godine.

Amber Valeta osvojila je Leovo srce u momentu kada njegova populrnost naglo porasla, posle „Titanika“. Govori se da je Leo ugledao njenu fotografiju u časopisu, ostao očaran njenom lepotom i zamolio saradnike da stupe u kontakt sa njom, međutim ova priča nikada nije potvrđena. 

Nakon Amber, Češki model Eva Hercigova navodno je bila u dvomesečnoj romanski sa Leom, međutim veza nikada nije potvrđena.

Žizela Bundšen brazilska je manekenka, aktivistkinja i devojka sa kojim je Leonardo bio najduže u vezi. Njihova romansa počela je 1999. godine. Međutim kako je  Žizela navela u  svojoj knjizi,  ona je  želela da se skrasi a Leo je želeo provod i njihova veza se završila 2005. godine. Možda je provod upravo razlog zbog kog je Leonardo promenio toliko devojaka za života .  Manekenka se 2009. godine udala za zvezdu američkog fudbala Toma Brejdija.

Nakon prve dugačke veze Leo je odma ušao u drugu sa Vikorijinim anđelom Bar Rafaeli . Par je bio zajedno do 2005. do 2011. godine.  Imali su jednu pauzu u vezi 2009. godine tokom koje je Leonardo bio sa ruskom manekenkom Anom Vjalicinom, trenutnom ženom pevača Adama Levinja. 

Blejk Lajvli, glumica koja je stekla popularnost u seriji „Tračara“ bila je u vezi sa Leom 5 meseci. Par je prvi put zajedno primećen 2011. godine na jahti u Kanu, zatim su bili na meti paparaca u Italiji, Njujorku i Australiji. Glumica se kasnije udala za Rajana Rejnoldsa i postali su jedan od omiljenih parova u Americi.

Nakon Blejk Leonardo je bio u kratkim vezama sa manekenkama Erin Hederson, Mirandom Ker , Kat Torens i  Toni Garn. 

Spekuliše se da je Leo 2016. godine bio u vezi i sa Rijanom, jednom od najpopularnijih pevačica sveta. Međutim ova veza nikada nije bila potvrđena i ako su zajedno bili viđeni na nekoliko mesta. 

Pre ulaska u trenutnu vezu Leo je bio sa Danskim modelom Ninom Agdal, njihova veza trajala je vrlo kratko.

Kamila Moreno, trenutna devojka Leonadra Dikaprija rođena je 1997. godine, kada je Leo postao popularan ostvarivši ulogu u filmu „Titanik“. Da Leo uvek birao mlađe partnerne nije ništa novo ali ova devojka za njega je nešto drugačije. Par je prvi put primećen 2017. godine kada je Kamila imala samo 20 godina. Kamila je inče ćerka trenutne žene Al paćina i bavi se glumom. I ako je na početu javnost kritikovala ovu vezu zbog 23 godine razike između partnera, mnogi fanovi navijaju da će se Leo konačno oženiti i skrasiti sa prelepom glumicom.

 

Autor: Dragana Dragičević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *