HURRICANE: Tajna uspeha najpopularnijeg tria

Showbiznis

Njih tri pojavile su se na muzičkoj sceni kao pravi uragan i za kratko vreme uspele su da postanu jedna od najpoznatijih grupa na Balkanu.

 

Sastav ovog tria koji beleži ogromne uspehe kako kod nas tako i u svetu čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević.Karijeru su započele na inostranom tržištu i pesmama na engleskom jeziku što ih nije proslavilo te su se preusmerile na maternji i prvim hitom “Favorito” napravile ogroman bum! Upravo tada kreće eksplozija njihove karijere koja ide samo uzlaznom putanjom. Nedugo zatim usledile su pesme poput “Avantura”, “Brzi prsti” kao i čuvena “Hasta la vista” koja je odnela pobedu na Beoviziji, ali zbog epidemiološke situacije nije otpevana na Evroviziji. Iako im nije pošlo za rukom prošle godine, ove će nas predstavljati na čuvenom muzičkom takmičenju sa pesmom “Loco loco” i po mišljenju mnogih postići veliki uspeh.

Ove dame takodje podižu svest te su tako tokom pandemije virusa izdale singl pod nazivom “Roll the dice”, podsećajući ljude da ostanu kod kuće kako bi zaštitili sebe I druge. Video za istu počinje tekstom: “Posvećeno svim hrabrim lekarima i medicinskom osoblju, policajcima i ženama, našoj vojsci koja čuva nas, našu decu i stare. Za one koji su na liniji fronta, koji napuštaju sigurnost svojih domova zbog nas. Za sve nas koji ostajemo kod kuće i za one koji to ne mogu. Za sve nas koji čekamo prve zrake leta. Za sećanje na sve nesrećne žrtve.

 

Pitanje koje se samo nameće jeste koja je zapravo tajna njihovog uspeha? Da li to što se na sceni nalaze tri atraktivne devojke koje svojim izgledom i dinamičnim pesmama plene publiku, ili je u pitanju dobar tim koji stoji iza projekta pod nazivom “Hurricane”.

Odgovor na isto su u više navrata dale članice ove grupe, gde su navele da su zadobile ljubav i poverenje publike zato što su pre svega jedinstvene, odnosno jer ne postoji ni jedna slična ženska grupa na Balkanu. Dalje ističu kako su one spontane, harizmatične, opuštene, prizemne, pristupačne devojke “iz naroda”, ali takodje napominju da ovoliki trijumf ne bi bio moguć bez mnogo truda, rada, odricanja i naravno neprikosnovenog tima ljudi koji im je sve vreme najveća podrška.

Autor: Nela Barošćević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *