MODELSICE-ikone 90ih

Showbiznis

Nekada lepotice, danas novinarke, manekenke, domaćice I dizajnerke.

Pre 25. Godina kada je nastao, ženski pop muzički sastav “Models” podigao je veliku prašinu u javnosti. Mišljenja o najpopularnijoj grupi 90ih godina oduvek su bila podeljena. Mnoge žene su im zavidele ali poneke i omalovažavale, većina muškaraca ih je zaljubljeno gledala, dok su u manjini bili oni koji su ih izbegavali, ali je svako od njih, tajno ili ne, makar na kratko želeo da bude u njihovoj blizini.

Proslavile su se hitovima poput: “Pare, pare, pare”, “Pusti nas u disko”, “Noć je vedra nad Srbijom”, I mnogim drugim.

Najprepoznatljiviju postavu ove grupe činile su Ivana Berendika, Marijana Karanović Mimi, Aleksandra-Sandra Nikolić, Nadežda Nadja Jokić i  Ivana Stamenković Sindi, koje su nekada obarale sa nogu atraktivnim plesom I atributima, dok danas za njih možemo reći da su uspele u životu I to isključivo svojim trudom I radom, zanemarivši prethodno pomenute osobine. Pa tako Ivana Berendika gradi svoju karijeru kao dizajnerka nakita, a komade iz njenih kolekcija nose poznate dame kao što su Rijana, Kejt Mos, ili Naomi Vots, Nadja se preusmerila na žurnalistiku, te trenutno vodi jedan magazin. Marijana Karanović Mimi danas vodi miran porodični život u Beogradu I u potpunosti je izvan budnog oka javnosti, dok je Sindi koja je važila za najatraktivniju članicu grupe, rešila da se vrati njenoj velikoj ljubavi-dizajnu.

Lepota je svakako u očima posmatrača s toga oslanjanje na istu bez izuzetaka nije dobra solucija.

Upravo su ove devojke primer da je trud I rad nemerljiv sa fizičkim izgledom, odnosno da su spoljni atributi bez kapi znoja beznačajni kada je onaj pravi uspeh u pitanju!

Autor: Nela Baroševčić

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *