Jutjub kanali koje bi trebali da pogledate

Biznis

Jutjub je internet platforma koja postaje neizostavni deo života mnogih kako širom sveta tako i u Srbiji. U javnosti je sve veći broj ljudi koji su ogromnu slavu i novac stekli baš pomoću ove platforme, a oblasti iz kojih oni dolaze su različiti. Neki od njih su iz sveta video igara, neki iz sveta mode i stila života, a neki pak iz sveta kulinarstva. Kako se stalno pojavljuju novi kanali i pretrpani smo informacijama ne možemo uvek da ispratimo sadržaj koji nije uspeo da dođe do nas i postane aktuelan. Zato ćemo vam dati neke pedloge kanala iz različitih oblasti.

Katarina Sharon– ako vam ovo ime zvuči poznato, to je sigurno iz sveta fotografije. Ona se bavi modnom fotografijom i fotografisanjem venčanja zajedno sa svojim suprugom sa kojim ima biznis Danilo&Sheron. Na samom kanalu mogu se naći raličiti videi od veganske kuhinje, razvitka preduzetništva, motivacije i dobrih životnih navika. Neverovatni kadrovi koje oni stvaraju veoma će vas brzo uvući u sam video i ostaćete zatečeni kada shvatite da je već došao kraj. Prava bomba pozitivne energije i motivacije, ali i smirenost u glasu ove žene oduševiće vas i kupiti toliko da ćete sa uzbuđenjem čekati svaki naredni video. Ovo je  jedan pravi lifestyle kanal, pun života i šarma.

Knjigatron i Milika– dva jutjub kanala nije nikakva greška. Stvar je u tome da ih vodi ista devojka, ali je njihova osnova različita. Knjigatron jutjub kanal zasnovan ja na knjigama i tamo možete naći odlične preporuke, kratke opise i utiske o knjigama iz različitih oblasti, ali i motivaciju za čitanjem.  Milika jutjub kanal ipak je malo drugačiji i više je u formi kanala sa vlogovima i različitim sadržajem posvećenim prvenstveno sudentima. Teme su uglavnom zasnovane na uspehu, planiranju organizaciji i motivaciji, na segmentima i fazama kroz koje prolazi svaki student. Oba kanala odlikuje jedan topao iskren monolog, ali stvara osećaj kao da ste ipak deo nekog dijaloga, sa nekim kome možete da verujete na reč i ko će vam sigurno dati dobar savet i preporuku u svom ličnom ali i čitalačkom razvoju.

Agelast– ovaj kanal u stvarnosti jeste za ove koji vole dobar potcast, ali im vizuelni deo pruža dodatno zadovoljstvo. Gosti kod Galeba Nikačevića su razvnovrsni i dolaze iz raznih svera, tako da svako može pronaći nešto što ga zanima. Neki od gostiju koji su se do sada pojavili jesu Jovan Memedović, Marija Kilibarda, Ida Prester, Srdan Golubović, Miloš Milaković i mnogi drugi. Forma potkasta je zasnovana na neformalnom razgovoru između gosta i domaćina, a uglavnom sa fokusom na poslove kojima se gosti bave. Dobar humor, anegdote i informacije koje vam mogu biti koriste nisu izostavljene. Opuštena atmosfera će vam sigurno prijati, trajanje od preko dva sata će vas udubiti u razgovor, a utisak koji dobijate kada ipak možete da vidite lica ovih sagovornika i atmosferu koja se stvara je svakako samo nešto što može da potpomogne vašem zadovoljstvu i užitku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *