Tina Tarner- Više ne peva

Showbiznis

Omiljena pevačica moje mame i svih generacija 60-ih i 70-ih odlučuje da je vreme za oproštaj.

U 81. godini oprašta se od verne publike ,koja ju je pratila preko 60 godina, sa filmom po jednostavnom imenu “Tina” . Dirljivi dokumentarac pokazuje kako je ona prevazišla svoju bolnu prošlost i konačno pronašla sreću, po prvi put se u potpunosti osvrće na bolnu mladost, istinske ljubavi i svetsku slavu.U filmu govori o tome kako ona ulazi u treće poglavlje svog zivota koji je iza reflektora i otkriva da ima oblik posttraumatskog stresnog poremećaja, zbog nasilnog života, ali i da je dozivela moždani udar, rak i transplantaciju bubrega.

„Život mi nije bio dobar. Imala sam nasilnički život i ne postoji drugi način da ispričam priču. To je stvarnost, istina, koju morate da prihvatite“, istakla je Tina Tarner, pričajući o dokumentarnom filmu.

Tina se odrekla američkog državljanstva i sada živi sa svojim suprugom Irvinom Bahom u predgrađu Ciriha. U dokumentarcu se po prvi put pojavljuje razgovor sa čovekom koji joj je doneo sreću. Ovaj bračni par odlazi na oproštajno putovanje u SAD zbog brodvejske premijere njene predstave “Priča o Tini Tarner”.

Dokumentarac će se emitovati krajem marta 2021. godine.

Autor: Jovana Zizović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *