Tri muškarca i tetka – nova komedija od nedelje na malim ekranima

Showbiznis

Od nedelje 21. februara sa emitovanjem počinje nova humoristička serija „Tri muškarca i tetka“. Serija će se emitovati na Prvoj televiziji od 20h.

Serija prati život porodice i zamršene porodične odnose. Glavni junacu su braća Joviša i Ljubiša koji započinju zajednički život pod krovom svoje tetke Milke. Glavno pitanje je odakle penzionerki vila od 300 kvadrata i da li tetka Milka krije  novac na Kipru. Milka je bivša direktorka Defiment banke. Ona finansira sve hirove svojih sestrića iz ljubavi i slabosti prema njima. Ljubiša je vlasnik internet sajta za upoznavanje „Ljubavisanje“, poznat je po čestom menjanju devojaka, nezaboravnim žurkama i životu večitog samca bez namere da se ikada oženi. Nasuprot njemu je brat Joviša koga je supruga ostavila sa devetogodišnjim sinom, majstor je za kompjutera, ali je nespretan sa ženama.

Shvativši da je tako lagodan život moguć samo pod tetkinim krovom, Joviša i Ljubiša na sve načine pokušavaju da se tu i zadrže. Komične situacije izgrađene su na nezrelosti glavnih junaka.

Topla i duhovita serija će kroz komične i apsurdne situacije predstavljati realne međuljudske odnose, životne nedoumice i probleme. Mnogo pravih i lažnih ljubavi, zapleta, raspleta intriga. 

U glavnoj ulozi, u ulozi tetke Milke, naći će se srpska kraljica komedije Jelisaveta Seka Sablić. Njene sestriće, braću Jovišu i Ljubišu, tumače Milan Vasić i Marko Janketić. Tetkinu ljubav iz mladosti koji je sa zajedničkim novcem pobegao u beli svet igra petar Božović, a Svetlana Bojković tumači lik Milkine sestre. Jovišinog sina Veljka tumači Atanasije Štogren. Devojku Radmilu koja pokušava da osvoji Ljubišu igra Hristina Popović. U seriji će se pojavljivati još mnoga poznata imena našeg glumačkog neba.

Autori ove komedije su Danijel Đurić i Nikola Burovac, a reditelj je Pavle Vučković. Planirano je da prva sezona ima 150 epizoda. 

S obzirom da je serija „Tri muškarca i tetka“ svojevrsni pandan serije „Dva ipo muškarca“ koja je i posle toliko godina i nebrojanog repriziranja i dalje omiljena među našom publikom, očekuje se da će naša verzija biti bar upola voljena i gledana.

 

Autor: Nevena Vićentijević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *