Tom and Jerry, welcome back!

Kultura

Zbog udara virusa koji je zauzeo mesto u svim vestima i naslovnicama, koji je zatvorio vrata bioskopa, pozorišta i drugih kulturnih ustanova, svi su bili tužni. Sada, kada se polako nadamo povratku u normalu, kada negde na dnu tunela opažamo tračak svetlosti i iščekujemo boljitak, nadu nam daje i ponovno otvaranje pozorišta, biblioteka i bioskopa. Međutim, ono što nas posebno raduje, jeste povratak naših omiljenih junaka koje smo godinama i decenijama unazad gledali na malim ekranima, radovali se novim epizodama, povratku iz škole kako bismo gledali omiljene razigrane i šašave protagoniste. Oni su, pogodili ste – neponovljivi i uvek spremni na neke nove avanture – Tom i Džeri.

 

Šta su nam spremili i na koji način će izmamiti osmehe na našim licima, imaćemo priliku da od 18. februara vidimo u Cineplex bioskopima.

 

Poznato je da u ovom crtaću dva glavna junaka neprestano zavitlavaju jedno drugo, postavljaju prepreke i neiscrpno vršljaju po svojoj kući, praveći haos i ostavljajući nered za sobom. Nekada im se pridružuje i „opasni“ Spajk, pa još neke mace iz komšiluka i kontejnera, kao epizodi likovi, ili neka neodoljiva cica. Sve u svemu, sa njima nikada nije dosadno i zabava je zagarantovana!

 

Ko još može da odoli ponovnom susretu ova dva nestaška? Može li dugometražni film i neka nova akcija nadmašiti kratke epizode u kojima nema prostora dosadi? Rivalstvo koje ne poznaje pravila niti granice, a kolateralna šteta je jedino neurađeni domaći zadatak ili bol u trbuhu (od smejanja)!

 

Koga ćete vi povesti na ovaj dugoočekivani comeback?

 

Vidimo se u bioskopu?

Dobro došli nazad!

 

Pogledajte: https://www.instagram.com/p/CKrhlRbqRT_/?igshid=1f6vxsgexnf58

 

Autor: A.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *