Jelena Karleuša stala u odbranu Milice Pavlović

Showbiznis

Nakon što je Milica Pavlović na meti osuda i loših komentara nakon pesme „Crna jutra“ i slike koju je zatim okačila na svoj instagram profil.

Radi se o slici na kojoj je obučena u donji veš-nalik na narodnju nošnju i naziva sebe „kosovskom devojkom“ što se mnogima nije dopalo. Oštre kritike govore kako time pokazuje da su naše žene lake žene i kako nije smela da skrnavi tradiciju na ovaj način. Mnogi takođe smatraju da je zbog ukrasa na glavi nalik na oreol sebe predstavila kao Bogorodicu što im se takođe nije dopalo.

photo:instagram

Miica je sve to, i svoju nameru, objasnila na svom profilu.

 Dragi ljudi, neko sam ko poštuje apsolutno sve nacije, dok svoju zemlju i svoj narod gledam kao svetinju! Najviše na svetu volim zemlju iz koje potičem, gde su mi koreni i u kojoj živim. Iskreno, veoma mi je žao ako je neko moj prethodni post pogrešno protumačio i doživeo kao uvredu. Nije mi to bila namera. Ja volim istoriju svoje zemlje i svog naroda, i izuzetno je poštujem. Kao vernik, najiskrenije verujem u dobre ljude, u dobre namere i dobra dela, i to je ono jedino što se računa u ovom životu! Budite dobri sebi i vašim najmilijima – napisala je pevačica i dodala da je sporna scena nastala tako što su želeli da predstave ženu koja je simbol Balkana, dok je muškarac koga neguje muški simbol junaštva – objasnila je Milica Pavlović ispod jednog posta.

Neverovatno je da izazove i trunku prljavih misli. Junakinja pesme traži ljubav zbog koje se gine, pa je simbol više nego jasan. Pošto takvu ljubav ne nalazi, pokazuje šta želi. Možda neki od vas nisu najbolje razumeli pesmu ili analizirali tekst, ali poruka je izuzetno snažna i u duhu ljudi koji žive na Balkanu – zaključila je Milica 

Ipak, Jelena Karleuša, koja je dobro poznata po tome što uvek iskreno govori šta misli, stala je u odbranu Milice Pavlović, objavivši na svom storiju sliku:

photo: instagram

Šta Vi mislite o svemu ovome?

Autor: Jelena Ribarov

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *