Voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerka pronađene su bez svesti

Showbiznis

Voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerka Una navodno su u noći između subote i nedelje pronađene bez svesti, u kući u Zagrebu, gde stanuje Nikolina sa suprugom Vidojem Ristovićem, pukla je cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade, te su se Nikolina i Una navodno otrovale ugljen-monoksidom i pri tome ostale bez svesti.

– Sve se desilo u noći između subote na nedelju. Nikolina se oko dvadeset časova čula sa Vidojem koji je zbog posla morao da dođe u Beograd, tada mu je rekla da je sa ćerkom došla iz grada i da će zajedno da gledaju film i odmaraju. Potom je Nikolina pozvala supruga oko jedan sat uveče i rekla kako njihova ćerka Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne oseća najbolje. Vidoje je savetovao da odmah krenu kod doktora, što je Nikolina poslušala, rekla je osoba bliska Nikolini.

 

Suprug ju je pozvao nekoliko minuta kasnije, Nikolina se nije javljala. Zatim je pozvao nekoliko prijatelja kako bi otišli do njihove kuće i proverili šta se dešava sa Unom i Nikolinom. Međutim, prijatelji kada su stigli ispred kuće, niko nije otvarao vrata. Nakon toga su razvalili vrata i videli Nikolinu koja je bila u nesvesnom stanju na podu, dok je ćerka ležala u krevetu isto u nesvesnom stanju. Odmah su pozvali policiju i hitnu pomoć, a čim su došli na lice mesta shvatili su da je cev koja je pukla usled građevinskih radova izazvala trovanje gasom. Kolima hitne pomoći prebačene su u bolnicu. Nikolina je tek danas puštena iz bolnice, dok se ćerka i dalje nalazi na dečjoj klinici. Vatrogasci su izmerili da je u kući u tom trenutku bila sedam puta već doza gasa od one koja je dozvoljena.

 Nisam želela da se to sazna, ali tačno je da je u noći između subote i nedelje došlo do curenja gasa za grejanje. Nisam htela sa tim da izađem u javnost dok ne bude defintivno, kriminalistička policija je na uviđaju sada i gledaju sada šta se zapravo dogodilo. Rađena je adaptacija posle potresa… – počela je Nikolina.

 Neću ništa da tvrdim budući da nemam nikakvu informaciju, ali izgleda da je došlo do neke greške zbog tih radova, ali ne mogu ništa tvrditi. Ali, to jeste tačno. Ćerka i ja smo nakon toga završile u bolnici, sada smo dobro – kaže Nikolina

 

Nije poznato da li je još neko doživeo trovanje ugljen-monoksidom zbog pucanja cevi, obzirom da je to snabdevanje grejanja za celu zgradu.

Nikolini i Uni želimo brz oporavak.

Autor: Jelena Ribarov

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *