Fanovi serije „Pokucaj na moja vrata“ obaraju sve rekorde

Showbiznis

Iza svake uspešne javne ličnosti, serije ili filma, stoje horde vatrenih fanova koji mogu ostvariti i nemoguće.

Serija „Pokucaj na moja vrata“ romantična je komedija koja govori o ljubavnoj priči uspešnog arhitekte Serkana Bolata i mlade studentkinje pejzažne arhitekture Ede Jildiz. Serija je trenutno na 30. epizodi i snimanje se nastavlja bez prestanka. Prema nezvaničnim saopštenjima serija će se emitovati do leta i neće biti prekida.

Maestralna gluma i neverovatna hemija Kerema Bursina i Hande Erčel je ono čime osvaja ova serija, pored odličnog scenarija i sjajne ekipe ispred i iza kamera. Ipak, danas to nije dovoljno za jednu seriju. Sve zasluge za opstanak ove serije idu vatrenim fanovima koji kada se udruže sa serijom stvaraju magiju.

Juče je emitovana 30. epizoda serije. Fanovi su izuzetno aktivni na društvenim mrežama, posebno na instagramu i tviteru. Haštag jučerašnje epizode na tviteru bio je #kalpunutmaz, odnosno srce ne zaboravlja. Verni obožavaoci seriju odlučili su da za svega par sati dostignu broj od milion tvitova, kako bi dali punu podršku svojoj omiljenoj seriji i time joj produžili rok trajanja. Za samo 2 i po sata fantastičan broj od milion tvitova #kalpunutmaz je dostignut. Do početka epizode fanovi su prevazišli sami sebe i oborili sopstveni rekord. Dva miliona tvitova sa haštagom srce ne zaboravlja. 

Na ovakvim fanovima može im pozavideti celokupna svetska filmska industrija. Nikada do sada se nije desilo da za svega par sati ljudi čitavog sveta udruženi obore rekord na tviteru. Fanovi serije „Pokucaj na moja vrata“ upisali su sebe u istoriju. 

Haštag #kalpunutmaz bio je u trendingu širom planete zemlje. Više od trideset i sedam zemalja ovaj haštag imao je u top 10 na tviteru. U Srbiji su juče na tviteru bili broj jedan.

U znak zahvalnosti neverovatnim fanovima širom sveta Hande i Kerem su pred početak jučerašnje epizode, posle dugo vremena, održali lajv na instagramu i zahvalili se neverovatnoj publici. 

Glumci nastavljaju snimanje i kroz svoje neverovatne performanse uzvraćaju ljubav vernoj publici. Retko ko se danas može pohvaliti takvom ljubavlju na globalnom nivou. 

 

Autor: Nevena Vićentijević

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *