Kristijan Bejl sinonim za transformaciju.

Kultura Showbiznis

Mislite da je dijeta težak izazov, da se prema svom organizmu ponašate kao neprijatelj jer mu uskraćujete svu tu ukusnu hranu i mučite se izgladnjivamjem. Šta mislite, šta bi Kristijan Bejl rekao na to?Zašto baš on? 

Zato što se za njega može slobodno reći da je holivudski mag telesnih transformacija. 

Naime, za potrebe uloga koje je tumačio u više filmova, morao je da svoj izgled i kilažu prilagođava scenariju. Za neke je bilo potrebno ugojiti se, za neke, pak, drastično smršati. Bejlova kolaža varirala je od minimalnih 55 do čak 106 kilograma. 

Za potrebe filmova „Vice“ (2018) i „American Hustle“ (2013) morao se ugojiti oko 20 kilograma. Zbog tih uloga glumac je imao specifičan program ishrane, jeo je puno torti, a za večeru je uvek bilo ekstra velikih porcija.

 S druge strane, imao je uloge za koje je bilo potrebno drastično smršati. „The Machinist“ (2004) je najbolji primer za to, jer je Bejl svoju kilažu spustio na minimalnih 54 kilograma! 

Ubrzo nakon toga došla je uloga za serijal „Betmena“ za koju je morao da se ponovo ugoji. 

Važna je pomena i uloga u filmu „American Psycho“ (2002) za koji je svoju kilažu i telo doveo do savršenstva. 

 

Ipak, znamo koliko je rizično izlagati se tako ekstremnim dijetama, a toga je svestan i sam Kristijan Bejl. 

 

U nekom trenutku (moje) srce ovo (drastično menjanje kilaže) neće više moći da izdrži – rekao je glumac, koji je naposletku primoran da prihvati savet lekara da se više ne izlaže takvoj praksi.

Autor: Vesna Đunisijević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *