Uhapšeni Velja Nevolja i Marko Miljković, JNA blokiran

Politika

U jutarnjoj akciji policije i BIA, uhapšeno je i zadržano u pritvoru 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela, otmica i ubistva. Tokom noći je pretreseno 30 lokacija.

Među njima su i Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja i Marko Miljković koji se terete za najteža krivična dela i ubistva. 

Nakon višemesečnog zajedničkog rada, tužilaštvo za organizovani kriminal, MUP i BIA konačno su došli do toga da izvrše ova hapšenja.

– U toku su pretresi i uviđaji na 30 lokacija, a prema 16 lica je doneto rešenje o zadržavanju. Oni će nakon isteka roka za zadržavanje biti sprovedeni tužiocu za organizovani kriminal – rekao je Mladen Nenadić, Tužilac za organizovani kriminal.

Policija  je u toku noći blokirala stadion Partizana, koji je i sada pod potpunom blokadom.

Policajci sprečavaju prilaz Marakani, a kako saznajemo otkazani su i treninzi koji su bili planirani za jutarnje termine u svim kategorijama i poručeno je da će se oni pomeriti za kasnije.

Žandarmerija je oko čitavog stadiona Zvezde, blokirana je zapadna i južna tribina gde je ulaz u službene prostorije kluba kao i deo gde je smeštena Omladinska škola.

Sve je veća gužva oko JNA, sve je blokirano i veliki je broj marica oko stadiona.

Iz Zvezde nema odgovora na pitanje zbog čega je stadion blokiran od jutros i šta je razlog dolaska policije na Marakanu, ali pretpostavlja se da ima veze sa današnjim hapšenjima, kao i da se tu krije jedan od osumnjičenih za organizovani kriminal. 

Autor: Jelena Ribarov

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *