Da li ustajete mrzovoljni?

Lepota i zdravlje

Koliko vas ujutru kad se probude se oseća loše bez ikakvog razloga? Ako se to dešava makar dva ili tri puta godišnje, morate da preduzmete određene stvari pre nego što legnete u krevet I to je vrlo važno.

Možete inkubirati mnogo toga, negativne ili pozitivne stvari u snu. 

Ako imate tendenciju da idete u krevet na određeni način, a ujutro se probudite mrzovoljni, bez ikakvog razloga, to znači da inkubirate stvari noću vrlo efikasno.

Ove se ne radi samo o psihološkim smetnjama, to može da prouzrokuje velike fiziološke probleme tokom određenog vremenskog perioda, važno je da eliminišete ove stvari iz svog života.

Najbilje je da ako jedete mesto ili sličnu vrstu obroka, da jedete tri do četiri sata pre nego što odete u krevet, tako da vam je varenje uglavnom gotovo. Pre spavanja popijte određenu količinu vode i idite u krevet.

Druga prosta stvar je tuširanje, uvek se tuširajte pre spavanja i to će mnogo toga promeniti, koristite mlaku vodu. Nemojte da se tuširate vrućom vodom noću to vas čini budnim. 

Kada se tuširate nije samo prljavština sa kože koju uklanjate, ako ste primetili, kada ste napeti i uznemireni samo jedno tuširanje I izađete kao da vam je skoro ceo teret oduzet. Dakle nije samo stvar u pranju kože, mnogo se stvari događa kada vam voda teče preko tela.

70% našeg tela je zapravo voda i ako pustite da voda prolazi preko tela, dogodi se određeno pročišćavanje.

Ako tokom spavanja glavu postavite na sever i spavate tokom noći, kada ste u horizontalnom položaju onda će se krv polako povući prema vašem mozgu i ne možete mirno spavati jer ima previse cirkulacije u mozgu. Ako imate prirodno slabe krvne sudove u vašem mozgu ilia ko ste u godinama mogli bi ste da umrete u snu, može doći do krvarenja jer višak krvi pokušava da uđe u mozak gde su krvni sudovi tanki poput vlasi kose i dolazi do većeg potiska zbog magnetnog privlačenja. Zato kada ste u vertikalnom položaju to nije tako.

Ako odete u Australiju ovo nije tako, ne treba da stavljate glavu u pravcu juga, ako ste u Indiji, ne biste trebali da glavu stavljate u pravcu severa.

Važno je imati na umu da smo svi mi zaista smrtni, mogli bi i sad pasti mrtvi, nema veze dal ste mladi ili stari. Pre nego što odete u krevet, sednite na isti I mislite da je to vasa “smrtna postelja”, imate još jedan minut života, samo se osvrnite i vidite šta ste učinili danas i da li je to vredno vašeg vremena, samo napravite ovu kratku vežbu. Uživajte u ovome svaki dan dok sedate na “smrtnoj postelji” osvrnite se i vidite dan kako ste se nosili sa ovih 24 sata da li je vredelo jer sada umirete. Ako to učinite živećete život vredan življenja.

Svako od od nas bi pre nego što legne u krevet trebao da svoja poslednja tri minuta, sve što smo sakupili-telo, sadržaj uma i stvari otpusti. Kad krenete na spavanje po strani svakako ostavite svoje cipele, odeću, to učinite I sa svojim mislima to će učiniti da se probudite sa mnogo više svetlosti I energije.

 

Autor: Aleksandra Stanimirović

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *