Budi ispirisan

Društvo

Nije lako danas sačuvati kreativnost, vedar duh i osmeh na licu. Zapravo, pravi je izazov biti sve to. Ono što pomaže u očuvanju svake individue, pre svega njene unutrašnjosti, a kasnije sreća čini čuda i za spoljašnjost, jeste muzika. 

Muzika je pokretač svega. U muzici se krije koren svake promene. Muzika budi strasti i rasplamsava umove. Ona je tajna snažnih i prijatelj slomljenih. Nema te tuge koju muzika ne leči, nema tog mrguda koji se na dobre ritmove ne oraspoloži. I najgori dan ikada muzika čini boljim. 

Koliko često slušate muziku? Koja vam je pesma omiljena? U kojim trenucima ne možete bez pesme? Kada vam najviše fali? Šta ste slušali danas? Kako je pesma utiacala na vas? Pravite li sobni koncert? Priznajte da uživate! Da, rekosmo da je u muzici sve! Muzikom se i ljubav osvaja. Ima li među vama primera i za to?

Za one kojima je mozak ukočen, a razlozi za to su mnogobrojni, danas smo rešili da ostavimo predloge za inspirisanje muzikom. Ovoga puta slušajmo Queen! Volite li Queen? Koja vam je omiljena njihova pesma? Da li smo danas baš nju naveli? Živela muzika!

 

  1. https://youtu.be/2ZBtPf7FOoM?list=PL718D16542AE44430
  2. https://youtu.be/fJ9rUzIMcZQ
  3. https://youtu.be/azdwsXLmrHE?list=RDfJ9rUzIMcZQ
  4. https://youtu.be/HgzGwKwLmgM?list=RDfJ9rUzIMcZQ
  5. https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

 

Autor: Jelena Luković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *