Kristen Stjuart ili princeza Dajana?

Kultura

Pre nekoliko nedelja, pod rediteljskom palicom Pabla Laraina, a po scenariju Stiven Najta, tvorca popularne serije Birmingemska banda, je počelo snimanje dugo očekivanog „Spensera“ biografskog filma o životu princeze Dajane, čuvene Lejdi Di. 

 

Poznata holivudska buntovnica Kristin Stjuart, koju pamtimo po ulozi Bele iz Sumrak Sage, neočekivano je dobila ulogu princeze Dajane. Na početku su mnogi bili skeptični prema činjenici da će baš Kristin glumiti u ovom filmu, jer između njih ne postoji nikakva fizička sličnost, međutim fotografija koja se pojavila kao prvi dokaz snimanja filma demantovala je sva dosadašnja mišljenja.

Kristin je pozirala u crvenoj jakni i crnom šeširu sa kratkim velom i crnoj košulji sa mašnom. Odeća veoma podseća na odeću koju je Dajana nosila 1986. godine kada je posetila bolnicu u Šefildu u Engleskoj.

„Mora da se šalite, mislio sam da je ovo stvarno princeza Dajana“, „Neverovatno koliko liče“, „Ne mogu dočekati“, samo su neki od komentara.

Snimanje koje traje već nekoliko nedelja odvijaće se na prostorima Velike Britanije i Nemačke. Očekuje se da bude završeno do kraja ove godine, ali se premijera planira tek za 2022. godinu, kada se bude obeležavalo 25 godina od smrti princeze Dajane. 

Autor: Vesna Đunisijević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *