Oluja i Veliko buđenje

Politika

Q je grupa vernika koja prihvata čitav niz verovanja, jedno od njih su usresređeni na ideju da se svetska elita bavi pedofilijom među kojima se nalaze holivudske zvezde i elitističke demokrate. 

 

Kanon je krajnja desničarska organizovana mreža koja navodi da postoji bitka između dobra i zla, sledbenici kanona čekaju dva glavna događaja: Oluja i Veliko buđenje. Oluja predstavlja masovno hapšenje ljudi na visokim položajima koji će se suočiti sa dugo očekivanim obračunom dok Veliko buđenje uključuje događaj u kojem će svi postići da je teorija kanona bila tačna sve vreme što će omogućiti društvu da uđe u doba utopije. 

Sledbenici veruju da Q često šalje kodirane signale koristeći broj 17 umesto slova Q u abecedi.

 

Pokret zavere zasnovan je na poruka Q Clearance Patriot, koji tvrdi da je američki obaveštajni zvaničnik koji odaje poverljive podatke.

Pokret Kanon započet je 2017. godine nakon što je neko koristeći anonimni nalog poznat samo kao Q objavio divlje teorije zavere američkom predsedniku Donaldu Trampu na internet forumu 4chan.

 

Teoretičari Kanona veruju da je duboka državna kabal globalnih elita odgovorna za svo zlo na svetu, kao i da iste te elite pokušavaju da sruše Trampa, za koga se smatra da je jedina nada na svetu da pobedi duboku državu. 

 

Kabala je globalna interesna grupa koja ima za cilj da dominira svetom i koja navodno živi tako što se podmlađuje krvlju beba i dece koji organizovano kradu, siluju i ubijaju. 

Smatra se da su uključeni svi od globalne Džet set elite, preko holandske i britanske kraljevske porodice, Vatikana, satanista, Rotšilda, Bila Gejtsa i drugih svetskih milijardera, a za koje se smatra da su svi deo ,,Duboke države”.

 

Upravo je Donald Tramp osoba koja se decenijama priprema da sruši ovaj svet. 

Poseban naglasak se stavlja na zlostavljanje dece koja služe globalnoj eliti za zabavu i obrade podmlađivanja, navodi se da je u svemu ovome uključen papa i rimokatolička crkva koji služe za snabdevanje dece dok Holivud služi za podvođenje mladih glumaca a vodeći svetski mediji su tu da prikriju istinu.

 

Na kraju svega ovog neverovatno je to da se Nikola Tesla povezuje sa Kabalima i da je bio njima trn u oku. Džon Tramp, Donaldov stric, bio je brilijantan fizičar i elektroinženjer koji je neposredno nakon Tesline smrti imao pristup njegovim radovima. Napominje se da postoji mogućnost da je Džon na osnovu Teslinih radova izmislio i vremeplov jer je Tesla mogao da savija prostor, zašto onda ne bi mogao da menja i vreme. 

 

Autor: Aleksandra Stanimirović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *