Apsolutni broj 1 u trendu!

Lepota i zdravlje

Korona je unela “novu normalu” u ceo svet. Život nam je prethodne godine itekako pokazao da može da ide svojim tokom mimo nas, gde smo naučili veliku stvar – da ne možemo uticati na sve. Medjutim, postoji dosta stvari na koje ipak možemo. Jedna od njih, koja mnoge od nas čini ispunjenim i srećnim je naš stajling. Uklapamo ga uglavnom sa našom unutrašnjosti. Šareno se oblači kada smo raspoloženi, crno – mračni, belo – tužni, mada, svako ipak ima svoju teoriju vezanu za boje i raspoloženja, jedno je sigurno da smo prethodne godine svi prešli na ono što nas čini opuštenijim ljudima, rasterećenijim, komfornijim..

 

Reč je o vrećastim trenerkama, oversized duksevima, sportskim kompletima kako širokim tako i užim, helankama, bodijima – sve nabrojano je apsolutni broj 1. 

Van ikakve konkurencije najtraženiji komadi u poslednje vreme. Tome svedoče ne samo ponude brojnih brendova, kako luksuznih tako i high street, već i činjenica da slavne lepotice, Holivudske zvezde, sve više možemo videti upravo u ovakvim izdanjima.

Kada bi se birao pobednik iz ove grupe trenda, koji će definitivno biti zastupljen i ove godine istog inteziteta kao prošle 2020. pobedu bi definitivno odneli vrećasti kompleti, trenerke oversized u raznim bojama. Zimske i letnje trenerke, za sva godišnja doba, sa postavom ili bez iste. Najpraktičnije i najkomotnije – baš onako kako sada svi želimo da se osećamo. 

Zanimljivo je da se sve češće kombinuju sa detaljima koji ceo stajling čine elegantnijim, iako smo u trenerci! Primeri; male elegantne tašne, šeširi, marame, čizme, nakit.. 

Apsolutni “boom”! U nastavku pogledajte slike nekih poznatih lepotica u baš ovakvim izdanjima:

Autor: Marta Mesicki

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *