Počnite 2021. sa tablom želja!

Društvo

Zapitajte se, da li ste se uvek pridržavali novogodišnjih odluka? I ne mislimo na pridržavanje i rad na željama nekoliko meseci, nego apsolutno svakog dana u godini počev od 1. januara do 31. decembra? Ako jeste, čestitamo! Ako niste, naravno, razumljivo, uopšte nije lak zadatak.

Nakon žustrog prelaza u Novu godinu, svi se restartujemo energetski i kažemo “Biće ovo najbolja godina ikada!” Ali, počne svakodnevna rutina, monotonija, gde lako i nesvesno odstupamo od naših zamisli i ciljeva. Ovo i dalje može biti najbolja godina, a jedan od načina kojim san svog života možete održati u realnosti je pomoću vizuelnog podsetnika – TABLA ŽELJA. 

One su efikasan način da svoje ciljeve, težnje, želje, snove, držite zajedno i to direktno u svom vidokrugu – doslovno i metaforički. Naime, table želja sadrže slike i materijale koji predstavljaju VAŠU VIZIJU USPEHA. Uvek će izgledati drugačije kod svake osobe, i pored činjenice da svi želimo donekle iste stvari koje svakog od nas čine srećnim i zadovoljnim čovekom. Ovo će biti samo VAŠ projekat.

Držite je u području Vašeg doma koji najviše posećujete. Primeri bi mogli biti; kuhinja, noćni stočić, ormar, kućna kancelarija, ali i Vaša torba, novčanik.. Bilo gde, tamo gde ste najprisutniji i sa onim sa čim ste u najčešćem kontaktu, u zavisnosti od Vašeg načina života. Uvidevši svoje ciljeve svakodnevno i po više puta, nesvesno ćete ispoljiti svoje namere ka njima. Ova metoda ulazi u zakon privlačenja. Filozofija koja sugeriše da pozitivne misli donose pozitivne rezultate u čovekov život, dok negativne donose loše ishode. 

Tabla želja omogućava svakodnevnu jasnost Vašeg razmišljanja, fokusiranje na Vaše planove, drži čoveka sa vuzuelnim i opipljivim podsetnikom života kakav želite. Održava osobu na putu da se to obistini i postane stvarnost. 

Evo primer kako tabla želja može izgledati: 

 

Autor: Marta Mesicki

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *