Marry me – Dženifer Lopez i Maluma u romantičnoj komediji

Kultura Showbiznis

Za sve ljubitelje romantičnih komedija imamo sjajne vesti. Ove godine u bioskope stiže film „Marry me“ sa Dženifer Lopez, Malumom i Oven Vilsonom u glavnim ulogama. 

Romantična komedija imaće premijeru 14. maja 2021. godine. Premijera je najpre planirana za 12. februar, ali usled celokupne pandemije korona virusom snimanje je išlo sporije nego što je očekivano. Konačni datum je 14. maj kada će ovaj obećavajući film stići na bioskopska platna.

Film prati muzičku zvezdu Kat Valdez (Dženifer Lopez) i njenog verenika i muzičkog saradnika Bastiana (Maluma). Kako bi promovisali svoju novu pesmu „Marry me“ odlučuju se za venčanje koje će uživo pratiti njihovi fanovi. Kada saznaje da ju je verenik prevario, Valdezova odlučuje da se uda za potpunog stranca. Na koncertu upoznaje Čarlija Gilberta (Oven Vilson), razvedenog profesora matematike koga je ćerka naterala da dođe na koncert. 

Bobi Krozbi autor je romana koji je poslužio kao inspiracija za film. Neobična romansa dvoje potpuno različitih ljudi, koji traže iskrenost i ljubav u svetu lajkova i pratilaca.

Kako prenose svetski mediji, za film Maluma i Dženifer snimaju nove pesme. „Pa ti“ i „Lonely“ duetske pesme koje su pre svega par meseci ugledale svetlost dana, predstvaljaju pesme koje će se naći u filmu i ujedno su najavile veliku saradnju Dženifer Lopez i Malume.

Ova priča o dvoje stranaca koji su odlučili da se venčaju, a potom upoznaju, sa ovako velikim imenima iz filmske i muzičke industrije, možda nam najavljuje romantičnu komediju godine. Dženifer je posvećena svojoj pevačkoj karijeri, ali je uvek isticala da je njena karijera započela glumom i da je gluma njena velika ljubav. Maluma će svoju glumačku premijeru imati ovim filmom. Dok su svima dobro poznate glumačke sposobnosti Ovena Vilsona i ono što je sigurno je da njegovo ime garantuje dobru komediju.

Ova saradnja tri velike zvezde obećava nam film koji će nas dobro nasmejati, film koji ćemo voleti i film kome ćemo se iznova i iznova vraćati, kao što je slučaj i sa drugim filmovima ovih sjajnih ljudi. Sa nestrpljenjem iščekujemo 14. maj.

 

Autor: Nevena Vićentijević

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *