Savršen poklon ne znači prazan novčanik

Društvo

Nova godina samo što nije, a za njom stižu i drugi praznici. Glavno pitanje koje postavljamo svi jeste šta pokloniti? Istina, pokloni nisu uvek jednostavan zadatak, a posebno kada dragim osobama želimo da priuštimo nešto originalno i „toplo“. Danas ćemo pokušati da vam olakšamo izazovnu potragu najboljih poklona za drage osobe, prvenstveno mame, sestre, devojke, drugarice, tetke, komšinice…

Za početak, bitno je da znamo da suština darivanja nije uložen novac, već pružanje ljubavi i ulaganje lične energije i pečata u ono što poklanjamo. Najvažniji i jedini cilj treba da bude buđenje radosti u onom koga darujemo, to je nešto što treba da zapamtimo.

 

  • Pismo

Nova godina je asocijacija na čestitke, pisma. To je vreme u kom šaljemo najlepše želje dragim osobama i odličan je trenutak da ih podsetimo na to koliko nam znače i koliko ih volimo. Iznenadićete se – ma koliko vaša ljubav bila očigledna, uvek je lepo to iznova čuti. Priuštite dragim ljudima gotovo besplatan poklon, a pamtljiviji od mnogih skupih stvari koje siromaše i džep i um.

  • Cvet

Nije tajna da ljudi vole pažnju, a savršen način da budete pažljivi prema osobi koju volite jeste da joj poklonite cvet po njenom ukusu. Suština je obradovati je, a složićete se da cvet ništa manje od toga i ne može!

  • Slike

Brzina života koji živimo često nam oduzme memoriju i zaboravimo ono što je nekada bila suština naše sreće. Iskoristite praznke da podsetite voljenu osobu na lepe trenutke i nećete promašiti. Uklopite slike u lep album, ram ili napravite neku kreativnu ideju čija su suština lepe uspomene i uživajte u njenom osmehu!

  • Kolačići

Uložite svoje vreme i trud i napravite novogodišnje kolačiće, medenjake, keksiće, po ukusu drage osobe. Lepo ih ukrasite i spakujte u slatku teglicu, kutijicu ili neki vaš, originalan način i učinite još jednu osobu srećnom. Ne zaboravite, sreću čine male stvari!

  • Skuvajte vino 

Priuštite dragoj osobi kuvano vino u nekim lepim čašama, na primer. Lično se potrudite to da spremite i ukrasite mesto gde boravite, a zatim se potrudite da izgradite lepe trenutke za pamćenje.

  • Šolja

Za ljubitelje ispijanja kafe i čaja, savršen poklon jeste neka lepa, slatka, originalna, personalizovana šolja. Sitnica, a znači. Uručite poklon na lep način (na primer, pripremite joj toplu čokoladu sa šlagom preko) i uz osmeh gledajte radost uživo.

Bili su ovo simbolični predlozi za savršene poklone za drage osobe ženskog pola. Izaberite svoju savršenu varijantu brižnog poklona i uživajte u čarima novogodišnjih praznika. Ne zaboravite, veliki novac (skoro po pravilu) ne znači i veliku sreću. U energiji je ključ, a to je moguće i bez kupusa love. Oplemenite sebe, oplemenite druge i ne čekajte sledeću godinu da to učinite! Srećne praznike vam želimo i puno sreće u narednoj godini!

 

Autor: Jelena Luković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *