Kako se slavi u 45-om?

Društvo

Bez obzira na to kako su proveli prethodnu i gde će dočekivati narednu, jedno je sigurno, stanovnici bloka 45 i njihove komšije iz susednih blokova, 31. decembra biće na “tradicionalnom vatrometu” u samom srcu bloka. Ovaj događaj godinama okuplja sve generacije koje uživaju u desetominutnom spektaklu, kojim se simbolično ispraća stara i u punom sjaju dočekuje sledeća godina. Poslednje noći decembra, svake godine u 18h možete iz različitih delova grada posmatrati vatromet koji se pušta sa terena i okolnih zgrada, tako da blokovci sa ponosom mogu stati rame uz rame sa organizovanim vatrometima mnogih velikih metropola.

Ove godine nakon raketa koje su obojile nebo različitim bojama i pružile neverovatan utisak, priredjena je bakljada uz pratnju trubača. Kao i svake, godina je ispraćena u stilu, naravno uz poštovanje svih neophodnih mera na otvorenom prostoru. Ova situacija je pospešila želju da se Nova godina dočeka sa još većim nestrpljenjem i iščekivanjem.

Organizatori su kao i svi posmatrači poželeli jedni drugima i čitavom gradu da svi budemo zdravi, srećni i još mnogo godina uživamo u ovom sjaju.

 

Autor: Tijana Jovanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *