Trigger – započnite godinu ovom serijom

Kultura

Ispratili smo 2020. godinu i sada smo već počeli da koračamo 2021. Početak januara svake godine odlikuje kratak predah od rada, kao i maraton filmova i serija uoči božićnih praznika. Godinama unazad plan je isti – gledamo reprize repriza za koje važi pravilo da „nikad ne dosade“, ali ovoga puta predlažemo vam nešto drugačije, nešto brzo i jako – nešto zanimljivo, što će vas navesti na razmišljanje. Ujedno, to je naša novogodišnja želja za vas – mislite. 

Trigger je ruska serija čiji je glavni junak psihoterapeut Artjom koji je završio u zatvoru, kao okrivljeni za samoubistvo svog pacijenta. Artjom je inače mladi stručnjak koji koristi, možemo reći, opasne metode u pomaganju pacijentima. Ide u ekstrem i suočava ih sa problemom do krajnjih granica. Nepravedno je okrivljen za smrt svog pacijenta i u jednom trenutku uspeva da izađe iz zatvora, ali i dalje bez dokaza o nevinosti. Kroz 16 epizoda, koliko ima serija sa svega jednim delom, ovaj vrsni psihoterapeut pomaže ljudima sa problemima, a gledaoce ostavlja u neverici i sa pitanjem kako je tako nešto moguće

I otac glavnog junaka bavi se istom profesijom, pa se radnja ne bazira samo na razrešavanju slučaja krivice i razrešavanju problema pacijenata, već i na odnosu oca i sina. Artjom ima i dete, koja je misterija za sebe, a to ćete saznati tek na kraju, kao i ženu koja ga je ostavila kada je otišao u zatvor. On se bori da je vrati, kao i dete za koje je saznao nakon izlaska iz zatvora, a usput vodi i borbu sa opsesijom jedne pacijentkinje prema njemu. Radnja je i više nego dinamična i interesantna, a mali broj epizoda govore vam da je Trigger serija koja će kupiti vaše srce i um. 

Uđite u ovu godinu razdrmani! Pišite svoje komentare ove ruske serije koja rađa ljubav prema psihologiji!

 

Autor: Jelena Luković

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *