„Seks i grad“ bez Samante?

Showbiznis

Prema navodima svetskih medija u pripremi je nastavak serije „Seks i grad.“ U nastavku će igrati Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis. Na veliku žalost svih fanova ove megapopularne serije u nastavku se neće pojaviti Kim Katral.

Sara Džesika Parker je u predhodnom periodu govorila da bi jako volela da se ponovo nađe u ulozi kolumnistkinje iz Njujorka. Volela bi da vidi kako bi se junakinje snašle u modernom svetu u 50-im godinama. U vremenu društvenih mreža, ženskih prava i sloboda, slobodnog flerta. 

Kendis Bušnel, žena koja je tvorac legendarne serije, je nagovestila da se planovi u vezi nastavka povoljno razvijaju. HBO max je blizu dogovora o nastavku serije. Ovog puta nećemo dobiti treći deo filma, več limitiranu seriju. Kendis Bušnel je napisala nastavak u kome govori o svojim iskustvima zabavljanja u 50-im godina na užurbanom Menhetnu. Kako se navodi, nastavak serije bi mogao da nosi naziv „Is there still Sex in The City“?

Sve ovo zvuči fantastično i sa nestrpljenjem čekamo nastavak, ali šta je sa Samantom?

Kim Katral je u mnogobrojnim intervjuima potencirala da ne želi da učestvuje ni u kakvim nastavcima serije Seks i grad. Ona želi da čitavu seriju ostavi iza sebe, smatra da je Samanta završila svoju priču. Kružila su mnogo nagađanja da su Kim i Sara u svađi i da zbog toga ne želi da učestvuje u nastvaku, ali isto tako se pominje i priča da se Kim Katral uopšte nije dopao scenario. Bilo kako bilo, cela ekipa se drži priče da je sve u najboljem redu i da je to jednostavno lična odluka Kim Katral.

Postavlja se pitanje, ako zaista Kim ne učestvuje u nastavku, kako će serija i ekipa nadomestiti njenu nesputanu prirodu i sjajnu energiju? E pa, videćemo…

Ako je nastavak pod imenom „Is there still Sex in The City“ i to bez Samante, odgovor je jasan. Ne.

 

Autor: Nevena Vićentijević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *