Nestali Milica Mirjanić(20) i Stefan Rosov (27)

Društvo

Dvoje mladih izgubilo se u subotu kod mesta Lisine, u podnožju Beljanice kod Despotovca. Reč je o Milici Mirjanić (20) i Stefanu Rusovu (27), koji su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu „pežo 207“ bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG1541VT) ka izletištu Lisine.

Njima se od tada gubi svaki trag. Kako je rekao otac Milice Mirjanić, nekoliko ljudi se u rano nedeljno jutro, dakle jutros, organizovalo i krenulo u pretragu.

U saradnji sa policijom pregledani su snimci nadzornih kamera s naplatne rampe na ulazu u izletište „Lisine“ i vozilo nestale devojke i momka, Milice Mirjanić (20) i Stefana Rusova (27) nije uočeno, niti je uopšte njihovo vozilo registrovano na teritoriji hidrokompleksa „Lisine“, rekla je za Novosti direktor tog preduzeća Ane Nešić Bogdanović.

Ona dodaje da su čuvari, koji su juče brinuli o ovom lokalitetu, despotovačkoj policiji dali opise svih lica koja su prošla ovom teritorijom i nijedan opis ne odgovara nestalim licima.

Prema poslednjim informacijama, poslednji put je telefon lociran u Tupižnici, juče oko 15.

Policija je u potragu krenula po prijavi, odmah, a u potragu su se uključili i pripadnici iz sektora za Vanredne situacije.

Takođe u potragu je uključena i jedan helikopter MUP.

U akciju potrage uključila se i Gorska služba spasavanja. Oni imaju iskustva sa planinarenjem, ali nisu iskusni planinari – rekao je kratko Stefanov brat Nemanja Rusov.

Svi koji su ih možda videli, mogu da se jave najbližoj stanici policije.

Autor: Ksenija Radonjić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *