Tiktokerka i influenserka- Sara Damnjanović

Društvo
  • Birali smo Vas za najlepšu devojku, poslednji put na MISS ASIE GLOBAL. Viđeni ste i na tik-toku gde imate više od 2M pratilaca, takođe i na instagramu, bavite se novinarstvom, fudbalom, a i kako otkrivamo gajite ljubav i prema glumi. Gde vi najpre vidite sebe?

Ja sam jako uporne i ambiciozna, stvaram svoj svet i idem nekim odredjenim putem. Za sada se pronalazim na društvenim mrežama i u sportu. Drago mi je sto imam toliku podršku od strane mojih pratilaca.

  • Osvojili ste brojne medalje na značajnim takmičenjima u tekvondu. Zašto baš taj sport? Da li imate neke svoje idole? Postoji li neko ko je najviše uticao na odabir vašeg zanimanja?

Otac je uticao na odabir sporta, a što se tiče društvenih mreža to je nekako krenulo više spontano. Krenula sam zajedno sa mlađim bratom Strahinjom, a nakon nekoliko godina se pridružila i sestra Anja. Idole nemam.               

  • Nalazimo se u dobu novih tehnologija, influensera , tik-toka…Šta vi mislite kako utičete na mlađe generacije?

Mladi su sve više na društvenim mrežama. Naravno, ne smatram da je dobro uzaludno trošiti vreme na njima, mislim da kroz moj instagram profil i na tik-toku mogu dosta toga da zaključe. 

  • Često smo svedoci polemike između mlađih i starijih generacija. Kako reagujete na kritike starijih generacija, koje vrlo često nemaju pozitivno mišljenje o svemu tome?

Ima toliko starijih osoba do kojih sam doprla kako na negativan tako i na pozitivan nacin. Sto se tiče losih komentara starije populacije, smatram da se oni još uvek nisu pomirili sa dobom novijih tehnologija, influensera, youtuba itd.

  • Smatrate li da u našoj zemlji imate dovoljno prostora za razvijanje vaših interesovanja, šta je za vas ključ uspeha?

Svi koji žele da dodju do uspeha mogu do toga i stići, najbitnija je zelja i istrajnost. Svaka zemlja ima neki svoj mane, ali sa njim se treba izboriti, jer ako nešto želite jako, do toga ćete i doći uz trud.

  • Kako reagujete na mlade koji odlaze iz zemlje? Da li i sami planirate da je nekada napustite?

Već sam par puta to spomenula u pojedinim intervjuima, imaju potpunu moju podršku. Zasigurno je i da ću sama jednog dana otići.

  • Napravili ste ozbiljnu buru pri gostovanju u Mladenovcu. Šta se to zapravo tamo desilo?

Od jednog gostovanja napravio se toliki bum. Ljudi koji me vole i prete okupili su se  u velikom broju. Istakla bih samo pozitivne trenutke, jer negativni su dobili i previše medijske pažnje.

  • Do sad možemo reči da ste bili pozitivno okarakterisani u svim medijima. Kako ste reagovali na članke pojedinih medija u kojima je rečeno da vi “regrutujete decu između 11 i 15 godina” i da ih “zaglupljujete“?

Blaga rec je “zaglupljujem”, bilo je tu dosta negativnih kritika. Sve te kritike upućene su od populacije koja se nije pomirila sa činjenicom da generacije napreduju I da nije sve ostalo na istom nivou kao pre 30tak godina.

  • Čimi nam se da ste ostali nasmejani i u teškim trenucima, šta je to što Vas drži tako jakim i stabilnim?

Naravno, pozitiva je najbitnija. Uz mene je uvek moja porodica, prijatelji I pratioci. Dobijam toliko lepih komentara da prosto nemam ni vremena da razmišljam o lošim trenucima.

  • Da li bi dali neku poruku mladima? I koji je to cilj koji Vas vodi i od kog nećete odustati?

Poruka za mlade je da treba da istraju u svojim zeljama I da nikada ne odustanu od njih. Imam nekoliko ciljeva, ali ne bih sad o tome, najbitnije da sve ide svojim tokom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *