Neke frizure su univerzalne. Izaberite svoju omiljenu.

Lepota i zdravlje

Super glatka kosa

Izvucite svoje pegle za kosu jer i u 2021. kao i do sada, super glatka kosa ulazi u top trendove. Ova frizura se obično preporučuje samo ako vaša kosa izgleda zdravo, međutim ove sezone, što je duža to bolje, pa ispucale vrhove maskirajte serumima i silikonima za vrhove ako vam je samo važno da ispratiti trendovi. Ali, zapamtite: nega pre svega!

Punđa i rep s pramenovima koji uokviruju lice

Vežite kosu prema želji za bilo koju priliku. Zatim izvucite pramenove ili šiške koji uokviruju lice. Izgledaćete mlađe i vedrije, a kosa vam neće smetati dok radite.

“Zgužvana”  kosa

“Zgužvana”  kosa koja se kovrdž i oblikuje rukama ili difuzerom bez puno volumena. Izgledaćete kao da dolazite sa plaže, a pritom ćete imati potpuno prirodan i opušten izgled. Ova jednostavna frizura se može nositi čak i u svečanim prilikama što nam Holivud svakodnevno pokazuje.

Razdjeljak na sredini

Razdjeljak na sredini uz jako dugu kosu možda je najpopularnija frizura, ali razdjeljak na sredini može se nositi uz sve dužine kose. Opušteno i efektivno.

Veoma duga kosa

Ovako duga kosa želja je većine devojaka, za nju je potrebna posećenost, nega i vreme, ali kada se sve to ispoštuje dobije se ono što se želelo. Može se nositi kao ravna, kovrdžava, talasasta. Koju god varijantu odaberete nećete pogrešiti jer je duga kosa vrlo privlačna.

Razdjeljak u stranu s puno volumena

Ovakvu frizuru ćete dobiti ako kosu jedan dan nosite na jednoj strani, drugi na drugoj. Ili kosu fenirate na jednu stranu, a nosite na drugu. Ovo je najopuštenija varijanta frizure, jer za nju ne morate da uključite fen i presu, već se kosa prirodno osuši, a razdjeljak neobavezno napravite prebacujući deo kose na suprotnu stranu.

Autor: Vesna Đunisijević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *