Moć podsvesti

Društvo

“Promenite način mišljenja da biste promenili svoj život” rekao je Džozef Marfi u knjizi koja nas uči kako da pomoću energije ostvarimo svoje snove.

 

Postati gospodar svojih misli je jedan od najvećih izazova koji nam se nameću u životu. Razne životne situacije, strahovi od neuspeha i loša iskustva sateraju nas u ćošak i učine osobama koje ne veruju u sebe i mogućnost ostvarenja onoga što želimo. Pravi odgovor za to je vera u dostizanje određenog cilja. Istinska vera se razlikuje od priželjkivanja u tome što ćemo umesto “voleo bih” i “želeo bih” jednostavno reći “dešava se” i biti ubeđeni u to. Time se u našoj podsvesti formira slika koja utiče na energiju koju emitujemo, a upravo ona je ta koja privlači dobre ili loše događaje, emocije i kreira naše postupke. Koliko ste puta čuli:” Kako zračiš tako privlačiš”? U tome je dakle cela tajna! Kontrolom svojih misli i dostizanjem unutrašnjeg mira i zadovoljstva, prikazivaćemo se kao osoba kojoj dobre stvari same dolaze, a da ne moramo ništa više od toga da uradimo. Usmerite svu svoju pažnju na neku želju i u potpunosti joj se posvetite. Treba da znate da će se sve one ostvariti u savršenom redosledu, baš onako kako je najbolje za vas, ako možda i ne vidite da je tako. Uverite sebe da ste zaslužni za sve što priželjkujete i da vaše srce želi samo ono što doprinosi sreći, miru i dobrobiti. Uočite kako svakim danom postajete sve bolja verzija sebe i kako se postepeno kompletira ona idealna slika koju imate u glavi. Univerzalni zakon privlačenja vam omogućava da ispunite sve svoje potencijale u potpunosti.

Kontrolišite svoje emocije, zračite ljubavlju i dobrom voljom prema svima, tako ćete vrlo brzo sresti prave osobe sa kojima ćete se u potpunosti uskladiti. Živite u radosti, očekujte samo najbolje, te će vam se samo najbolje i dešavati. Kada osetite da vam je preteško i da ste nakupili lošu energiju, meditirajte i posvetite se sebi. Da bi čovek bio fizički zdrav jako je bitno da ostane pre svega psihički. Skupite dovoljno snage da usmeravate svoju energiju i da je ne rasipate na probleme i ljude koji loše utiču na vas. Setite se da možete biti odgovorni za sve što vam se događa u životu i prizvati sve ono što biste voleli. Samo je potrebno da verujete jer  “čovek je onakav kakve su mu misli”.

Ove i druge savete novodi Džozef Marfi u svojim knjigama koje će vam otkriti mnoge tajne o vašoj podsvesti i postati knjige koje ćete obožavati i kojima ćete se uvek vraćati.

 

Autor: Tijana Jovanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *