Ukoliko ste ljubitelj mačaka, šta to govori o Vama?

Društvo

Evo nekoliko karakteristika koje odlikuju ljubitelje mačaka 😊

Ljubitelji mačaka su nežni

Mačke je teže pridobiti nego pse, i potrebno je uložiti dosta vremena dok mačka ne stekne poverenje u osobu. Ljubitelj mačaka pokazaće mnogo naklonosti prema svom ljubimcu, ali i prema ljudima oko sebe. Takođe, za uzvrat žele pažnju od strane svog ljubimca i prijatelja.

Nezavisni ste i oprezni

Ljudi često biraju ljubimce u odnosu na svoju ličnost. Mačke su nezavisna i oprezna stvorenja, a njihovi vlasnici su nezavisni, samopouzdani i senzibilni.

Otvorenog ste uma

Ovo je još jedna osobina koju poseduju ljubitelji mačaka. Kao što je već bilo reči, mačke su nezavisna stvorenja tako da morate imati razumevanja za sve što one naume.

Odlikuje Vas visoka inteligencija

Volite mir, tišinu i dobru knjigu! Osoba treba da ima visok stepen inteligencije da bi stekla poverenje mačke i zadržala je. Takođe, može zahtevati strpljenje i naporan rad.

Skloni ste nervozi

Zaljubljenici u mačke su osetljiviji u poređenju sa onima koji vole pse. Često su pod stresom i imaju tendenciju da budu anksiozni.

Preferirate samoću

Baš kao i mačke, njihovi vlasnici vole samoću. Za razliku od vlasnika pasa, koji će birati život sa supružnikom ili porodicom u kući, vlasnici mačaka će izabrati da žive sami u stanu.

Autor: Kristina Bondžulić

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *