Top 3 najlepše ukrašena grada tokom praznika!

Društvo

U svetu već uveliko vlada prava praznična euforija. Ukoliko želiš da saznaš koji gradovi su se najviše potrudili oko ukrašavanja, ostani sa nama!

Moskva

Kao i svake godine, Moskva je i ove godine najlepše ukrašeni grad. Rusi veoma vode računa o detaljima, tako da je njihov grad prava praznička bajka! Ukoliko niste posetili Moskvu, mogli biste to učiniti upravo u periodu praznika! Crveni trg u Moskvi, tokom praznika, blista najlepšim sjajem! Nadamo se da ćete što pre otići u Moskvu i doživeti čaroliju!

Pariz

Da li ste pomislili da se na ovom spisku neće naći Pariz? Kako bez njega, kada je zaista najlepši? Čuveni grad, grad ljubavi i mode! Može li on da ne bude savršen i za praznike? Ovo govori sve. Pariz je takođe, jedan od najlepše ukrašenih gradova tokom praznika. Dođi u Pariz i pusti da te očara svojom prazničnom magijom!

Njujork

Nadamo se da će ti se želja ostvariti i da ćeš posetiti Njujork. Pitaš se kako znamo da želiš da posetiš Njujork? Odgovor je jasan, postoji li neko ko ne želi? Ukoliko ti se želja ostvari, moraš posetiti Rockefeller Center, koji izgleda nestvarno, bajkovito tokom praznika!

Možda  je pravi trenutak da kupite  avionsku kartu?

Autor: Jelena Radešić

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *