Od danas važi novi red vožnjeSrbija Voza!

Biznis

SrbijaVoz“ a.d.obaveštavakorisnikesvojihusluga da će od nedelje 13.12.2020.god. početiprimenanovogRedavožnje.

Novim Redom vožnje planirano je 322 polazaka vozova za prevoz putnika. Od ukupnog broja planiranih polazaka vozova, 14 vozova  je  u međunarodnom, 8 u  pograničnom saobraćaju, kao i 107 vozova iz sistema BG:VOZ.

U unutršnjem saobraćaju predviđeno je 193  polazaka regioiputničkih vozova.U ovaj broj nisu uključen ivozovi na  relacijama Novi  Sad-Subotica-Novi Sad, Niš-Leskovac-Niš, Niš-Preševo-Niš, Niš-Prokuplje-Niš, Niš-Bela Palanka-Dimitrovgrad-Niš,  koji će  saobraćati do početka infrastrukturnih radova na deonicama Novi Sad-Subotica,Niš-BrestovaciSićevo-Dimitrovgrad.

Novim redom vožnje u saobraćaj se uvodi, kao nova ponuda,  vikend voz iz Beograd Centra zaUžice u 05:52 časova, kao  izUžicaza Beograd  Centar u 12:55 časova.

U cilju sprečavanja širenja epidemije virusa Covid-19, od planiranih međunarodnih i pograničnih vozova, sa prelaskom na novi Red vožnje, trenutno će saobraćati samo večernji međunarodni voz   za Bar, sa polaskom iz stanice Topčider u 21:10 časova i izstanice Bar u 19:00 časova.

Još jednom apelujemo na putnike da budu odgovorni i da se pridržavaju svih propisanih mera zaštite.

Novi red vožnje 2020/2021 god. kao i sve komercijalne povlastice iposebne ponude u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju vozova za prevoz putnika, biće objavljeni na sajtu „SrbijaVoz“ a.d.www.srbvoz.rs.

A na ovom linku možetepogledati red vožnje za bilo koju relacij ukojom saobraća naš voz.

https://www.srbvoz.rs/red-voznje/

Ukoliko se do sada niste vozili “SrbijaVozom”, preporučujemo Vam da razmotrite i tu opciju, pri sledećem putovanju. Ne samo da su cene karata znatno povoljnije nego cene autobuskih karata, već uz kupljene karte imate brojne povlastice popuste, vozovi su čisti I uredni, a na sve to, imate besplatan pristup internetu, koji stvarnoradi!

Želimo Vam ugodnu iprijatnu vožnju!

Autor: Jelena Ribarov

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *