Nova trendi boja kose: samo za hrabre i samouverene!

Lepota i zdravlje

Svedoci smo brzih promena trendova i stilova odevanja, obuvanja, friziranja, do te mere da ih je gotovo nemoguće ispratiti. Njihovo brzo smenjivanje i nije toliko šokantno, čak ni nama „laicima“, koliko neobičnost i nesvakidašnjost pojedinih novina koje se tiču izgleda, javljaju se sporadično, iznenada, te koje kao da su namenjene samo najhrabrijima i najsmelijima.

Svi smo već primetili da nam sa promenom godišnjih doba preporučuju i promenu izgleda, te smo odasvud zatrpani savetima stilista o odevnih komadina koji su „must have“ ove jeseni, stilovima koji su „in“ ove sezone, te trendovima koje moramo ispratiti ne bismo li bili ukorak sa modom, vremenom, životom…

Jedna takva trendi novina tiče se frizure. Tačnije, ne toliko frizure, već boje kose ili, preciznije rečeno, bojâ koje se prelivaju u nestvarni spektar. Reč je o hologramskom izgledu kose, takozvanom, 3D efektu bojenja, za koje ne samo da treba odati počast onome ko je došao na ideju o takvoj tehnici bojenja, već i onome ko ume da postigne ovakav efekat u fruzerskom salonu, na različitim, već postojećim bojama kose mušterija. Boje mogu, u zavisnosti od želje mušterije, biti izrazitije, sa oštrijim prelazima ili pastelne, sa suptilnim, gotovo neprimetnim prelazima nijansi duginog spektra.

Treba istaći da se ovaj trend pojavio još 2017. godine. Međutim, ne bi se moglo reći da je zaživeo, budući da se ovakve frizure ne mogu videti na ulici gotovo uopšte.

U nastavku su date fotografije smelih devojaka koje su se odlučile da ovaj trend isprate. Da li biste se odlučili na ovakvu boju kose?

Autor: Zorana Miladinović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *