Najpoznatije serijske ubice, ali van filmova

Društvo

 

Sigurna sam da mnogi od nas zaista vole da okupe društvo i pogledaju neke od najstrašnijih horor filmova od kojih se kako kažu ne plaše jer nije stvarno. Ali šta bi se dogodilo kada biste stajali tik ispred pravog serijskog ubice? Da li biste pokušali da pobegnete ili ne biste smeli da se pomerite od straha?

 

Predstavljam vam nekoliko najopasnijih stvarnih serijskih ubica od kojih će vam se slediti krv u žilama.

 

  1. Denis Nilsen je ubio oko 15 muškaraca koje je namamljivao u svoju kuću. Priča se da je spavao sa leševima u krevetu dok ne istrule da ne bi bio usamljen. Zatim bi bacao tela u odvod. Medjutim komšije su se žalile zbog zapušenja odvoda i pozvali su vodoinstelatera koji je otkrio je da je odvod bio zapušen ljudskim mesom. Denis je poslat na robiju 1983. godine.
  2. Žil de Res je bio vojni kapetan u vojsci Jovanke Orleanke. Mučio je ubijao veliki broj male dece, a posebno muške. Pokušavao je da namami plave dečake kako bi im dao poslastice. Tu ih je mučio i silovao, a zatim se kupao u njihovoj krvi. Žrtve je ubijao tako što im je probijao vratnu venu. Njegove sluge su spaljivale tela u kaminima i čistile krvave sobe.
  3. Džefri Damer je ubica iz Malvokija za koga se zna da je ubio 17 muškaraca nakon što ih je namamio u stan. Komadao je njihova tela, a lobanje čuvao kao suvenire.Priznao je da je jeo delova tela svojih žrtava.Jedna od žrtava je uspela da pobegne i tad je uhvaćen.Osudjen je na 900 godina zatvora, ali ga je ubio drugi zatvorenik 1994. godine.

 

Autor: Tatjana Milić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *