Ksenija Pajčin bi danas napunila 43 godine!

Showbiznis

Pevačica Ksenija Pajčin, jedna od najlepših devojaka koje je Beograd imao, tragično je stradala pre deset godina, kada ju je njen tadašnji dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, usmrtio u njenom stanu, a potom izvršio samoubistvo
Danas bi proslavila rođendan i napunila 43. godine.

Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao pametna devojka, puna energije i života, a njene kolege ističu da nije bilo odanijeg prijatelja. Rođena je 3.12.1977. godine u Beogradu. Završila je osnovnu školu „Filip Kljajić Fića“ na Banovom brdu, a potom i petu ekonomsku u Rakovici. Još kao devojčica pokazivala je talenat za ples. Bavila se pevanjem i igranjem.
Tokom srednjoškolskih dana počela je da se bavi plesom, a karijeru plesačice započela je kao deo plesne grupe pevačice Dragane Mirković i sastava „Beat Street“  , a potom  je postala član grupe “Dak” i snimila pesmu “Dačo, volim te”, koja je postala hit devedesetih godina.

Ksenija je solo karijeru započela je već 1997. godine, kada je objavila debi album sa kog su se izdvojile pesme „Seksualnost“ i „Kada ja ti čuvam leđa“. Međutim, veliku pažnju privukla je pesma „Sviđa mi se on“ za koju se spekulisalo da je posvećena Peđi Mijatoviću. Te glasine bile su podgrejane i spotom u kom se u nekoliko kadrova sa jedne utakmice pojavljuje upravo Peđa.

Filipa Kapisodu, brata rukometaša Petra Kapisode srela je na moru u Crnoj Gori 2008. godine, a upoznali su se nekoliko meseci kasnije na njegovo insistiranje.

Veza Filipa i Ksenije bila je veoma burna i trajala je do proleća 2009. kada je on postao učesnik jednog rijaliti programa. Oni su kasnije pomirili, a početkom 2010. godine doživeli su saobraćajnu nezgodu na putu do njene vikendice. Tada se mnogo spekulisalo da je to zapravo bio prvi Filipov pokušaj da oboje usmrti. Na kraju, 16. marta 2010. godine on je oduzeo njen život, a potom i svoj. Njihova besmrtna tela zatekla je Ksenijina majka Ljubica, u stanu na Voždovcu.

– Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam – pričala je Ksenija prijateljima.

Izvor: Alo

Autor: Jelena Ribarov

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *